39+1den selamlar kızlar 👐🏻 35ten bu yana çatı ağrım var zaten son zamanlardır iyice arttı pazartesi doktorum iyice yerleşmiş eli kulağında dedi hafta bitti bebe yok gene😅 Bu arada 4 kilo civarı tosbik kız bekliyorum onun ağırlığıda var sanırım çok zor yürüyorum artık bacak aramdaki kemikler kırılırcasına acıyor ve birde üstüne dün gece diz kapağım kaydı🥺 Sağ diz kapağım sıkıntılı yıllar önce bi kere kayıp yerine oturdu sonrasında da dün geceye kadar 4-5 defa kaydı bazılarında ben yerie elimle ittirip oturtum bazılarında kendisi geldi geri akşamda yataktan inerken halı kaydı ve dizim yamuldu bu yüzden diz kapağım kaydı yerine oturdu kendiliğinden anlık bişey zaten ama şimdi düz tutamıyorum içeriden ödem yaptı sanırım dolu dolu his oluştu yine daha önce yaşadıklarımdan tecrübe altına yastık koyup buz uygulaması yapıyorum başka çaresi yok tam doğumm üstü bu da başıma geldi çok şükür ki kendiliğinden oturdu yerine😮💨😓 ve bebek 3 gündür karnımın sağ tarafında dağ oluşturuyor resmen hep toplanıyor şişiriyor bugün bi tık daha apış ara kemiklerim acıyor ağrıyor ve bebek biraz daha aşağı inmiş galiba sancı falan olmadan kendi kendie çıkıcak bu kız aşağıdan😂 Neyse her halimize şükür en azından sağlık olarak iyiyiz bunlar gelir geçer şeyler ama artık hayırlısıyla kolaylıkla doğurayım diye bakıyorum yalan yok son 3 haftam resmen 9 aya bedel geçti 😮💨🥲