Aslikryl Acayip Miğdem bulanıyor uyuyamıyorum kızlar millet hamileyken uyurlar ben uyuyamıyorum başım ağrıyor Miğdem bulanıyor halsizlik var ben bunları nasıl aşacağım ilk hamileliğim 😔
Merve-metin Yeniyeniden ben çalışıyorum mide bulantısı uykusuzluk çok zorluyor şükür ilaçla bulantıya çözüm buldum ama uykusuzluğa çözüm bulamıyorum 🤦♀️
merimiri Aslikryl mide bulantısı için prilam , ağrı için de parola izin veriyor doktor zamanla geçecektir 🙏🏽
merimiri Aslikryl valla ben bi ara ciğerim ağzımdan çıkacak sanmıştım öyle ama inan ilerledikçe başka telaşlar oluyor unutacaksın 🤭
Aslikryl merimiri geçer hep böyle olcak değil ama hayattan zevk alamıyor insan halsizlik kusma baş ağrısı hayattan kopmuş gibi hissediyorum sağlıklı bir bebeğim olsun da gerisi önemli değil 😊
Satisati Aslikryl 12. Yada 16. Haftadan sonra kendini müthiş hissedersin yani gebelikte prenses dönem diyorlar şuan bu şekilde hissetmen çok normal sabret
merimiri Aslikryl aynen duan hep bu olsun cnm ağzından düşürme sağlıkla al kucağına hepsi hallolur 🙏🏽
Merve-metin Aslikryl valla aynı sorun bende de var doktoruma söyledim mide bulantısını kesmek için ilaç verdi çok şükür düzeldi bide ben çalışıyorum bide sürekli uyukluyorum çok zorlanıyorum sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻