Bu Cuma gittim detaylı ultrason için Hisar’a Murat Göksu’ya . CD makinesi bozuktu ondan dolayı CD vermediler. Flaş bellek götürmüştüm onu da kabul etmediler. Eğer görüntü illa alacağım diyorsanız sorup gidin mutlaka. Ben 2 bin lira ödemiştim geçen hafta anlaştığım için ama dün görümcem aramış zam gelmiş 3 bin demişler.
Doktora ve detaylı ultrasona gelince doktor maç yönetir gibi bakmıyor😅 biraz hızlıca bakıp rapora not ettirip geçiyor. Tabi bilgili biri olduğu belli gerçekten. Ama ben açıkçası çok aşırı memnun kaldığımı söyleyemem. Ben de orada bebeğimi merak ediyorum en azından bazı noktalarda bilgilendirilmek isterdim. Soru sormaya çekineceğim biriydi. Bir de yüzünü göstermesi için çok uğraşmadı gösterdiği kadarıyla çekiyorum dedi çekti bıraktı öyle yüzünü hareketlerini izletmedi pek. 30 dk sürdü. Ama sonuç olarak amacına ulaştı mı? Ulaştı. Bebeğin organlarına bakıldı, sağlığı halkında da çıkışta %90 sağlıklı dedi. Yani bir problem görmedim ama %90 diyelim gibi söyledi. Eşimi de direkt yanıma değil sekreterin yanına aldılar. Perdenin ilerisine almadılar. Bu şekilde geçti. Çıkışta da raporunu verdiler bir tane de fotoğraf verdiler.