Gulgnl 26+1 haftalık oldum günlük yürüyüş yapmaya çalışıyorum fakat ortalama- 4-5 bin adımdan sonra kuyruk sokumuma ağrı giriyor ordanda bacaklarıma vuruyor ağrı kısmen yürüyecek halim kalmıyor acaba bu durumu yaşayan var mı? Normal bi şey mi ?
Aylaa123 Gulgnl yürüyüşlerinizi dinlene dinlene yaparsanız sorun yaşamazsınız ağırlaşıyoruz neticede belimize yük biniyor ben günlük 10 bin adım atmaya çalısıyorum ama bir anda değil akşama kadar yayıyorum yoksa bir ağrı girince 3 4 gün oturamıyorum bile
Filiz-02 Gulgnl maşallah sen yürüyorsun baya ben iki adım atınca kuyruk sokumunda ağrı vücuduma yayılıyor 5 dakika sonra kasıklarımda şiddetli ağrılar oluyor Salı günü gittim doktora normal artıcak ağrılar dedi
bonik Bende o kadar yürüyünce bile değil işte otururken ağrı giriyordu kuyruk sokumuma. Sürekli ayaklarımı uzatmam gerekiyordu. Magnezyum almak oldukça azaltıyor bu ağrıyı. Doktorunuza magnezyum yazdırın.
Gulgnl Aylaa123 yani aslında dinlenerek yapıyorum ama son noktada kilitleniyorum resmen rabbim yardımcımız olsun 🌸
Gmom 25+6 yım bugün. Bel fıtığım var 3 4 gündür kuyruk sokumuma vuruyor. Pilates 1 2 gün iyi geliyor sonra yine aynı. Günde 2×1 magnezyum kullanıyorum ve çalışıyorum hareketliyim de ama durum kötü. Son haftalarda ne yapacağım bilmiyorum
Gulgnl Gmom bende pilatese başlamayı düşünüyorum umarım iyi gelir bana da,Allah yardımcınız olsun bel fıtığı normalde de çok zor hamileyken çok daha zordur 🌸