Angel161023 eedahadahanasilsiniz aziz bence çok erkesi ya tek Alper koysanız daha hoş geliyor kulağa ama görece bir kavram burada daha çok karışır aklınız 🤣
Ecem16600 eedahadahanasilsiniz aziz Arapça kökenli Alper Türkçe kökenli bir isim. Bence sadece Alper olsa daha güzel olur.
eedahadahanasilsiniz Ecem16600 bunu düşünmemiştim, kulaga naif gelen bi isim istiyorum abisi Yusuf mirza ismini çok severek koyduk
eedahadahanasilsiniz Yaprakdokumuseverr ay aziz yekta ne hoş bi isim, adıyla yaşasın 🫠 bende hep dede amca diye sesleniyorum bi isim begenince 😁 snowglobe ali düşünmüyoruz
Yaprakdokumuseverr eedahadahanasilsiniz Bence çok güzel benim oğlum da Aziz yekta. Bu çocuklar ileride dede de olucak aziz dede gayet güzel 😂
bccbebek İlki Talha bu da Asaf olacak nasipse. Alper ismi daha hoş geliyor sizde de kulağa. Bir tık uyumsuz gibi ikisi birlikte sizde birini söylüyorlar zaten genel de
eedahadahanasilsiniz bccbebek 2 ismi olaki koyduğum tek ismi sevmezse alternatif olsun diye istiyorum en çok. Alper tuna ?
Brc7 Aziz bence de biraz demode Alper hem Türk ismi hem kulağa güzel geliyor☺️ Zaten oğlunuzda büyüynce Alper ismini kullanmak isteyecektir 😀
eedahadahanasilsiniz Brc7 alper tuna nasıl? 2 ismi bi ismini sevmezse diğerini kullanabilir diye istiyorum en cok
miamom eedahadahanasilsiniz okuduğum an o kadar o kadar hoşuma gitti ki eğer oğlum olsaydi ismini falan değiştirip direkt bunu koyardım o kadar diyorum. Ismin aurasi çok yüksek bence aşırı beğendim
eedahadahanasilsiniz vilanelle 😅 liseye gidince öğrenecekler muhtemelen ama tunadansa aziz daha sicak