Bek15 Bizde 6 haftalık olduk bulantı vs yaşamıyorum ama kızıma hamileyken 6 ay kustum 9 haftalık başlamıştı inşallah bu hamileliğim böyle rahat geçer 🫠
Aslanmom1 SenHepMercimekOlarakKalacaksin 7. Haftada başladı deli gibi ne yesem kusuyorum hala da devam ediyor 15 haftaya giricem. Oğlum oluyor 💙 cinsiyetle hiç alakası yok.
Burcu-2634 SenHepMercimekOlarakKalacaksin adetten 1 hafta önce zaten mide bulantısı ve kusmalarım sayesinde öğrendim hamile olduğumu 😂 23 haftalık olduk halen devam kusma arada ama mide bulantısı heran tetikte 🥺 kızımda 1 kere kustum ama 2. Erkek
Fundaaaaa SenHepMercimekOlarakKalacaksin cinsiyetle alakası yok bence bunun iki oğlum var her sabah istisnasız kusarak uyanıyordum resmen boğazım tahriş olduğu için kan kusmaya başlamıştım 4. Ayında kesildi şuan 3. Hamileliğim çok şükür kusma yaşamadım bir iki defa belki mide bulantım sadece acıkınca yada istemediği bir şey yersem oluyor 14 haftalık kıza benziyor erkekliğe dair birşey göremiyorum ama eminde değilim dedi plesantası aşağıda olduğu için göremedi 😁 ben bütün teorileri tepetaklak ettim resmen
LeylaEla SenHepMercimekOlarakKalacaksin ilk hamileliğim kızdı. Ne bulantım ne kusmam oldu maalesef 4 ayda ölümcül hastalıktan dolayı gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Şu an tekrar hamileyim 5+5 haftalık dün bulantılarım başladı bişey yiyemiyorum bakalım cinsiyet ne 🥰
SenHepMercimekOlarakKalacaksin LeylaEla basiniz sagolsun hastalik neydi acaba? Suan nasilsiniz ben de 5+3 um hala midem bulanmiyor.
LeylaEla SenHepMercimekOlarakKalacaksin sağolun ❤️ Trizomi 13 (patau sendromu) .. ben şu an tam 5+5 haftalığım dün başladı bulantılar ilk kusmalarda bugün 😞 ve midem aşırı yanıyor ama en şanslılarda hiç olmaya biliyorda 🥰
SenHepMercimekOlarakKalacaksin LeylaEla ya dunden beri benim de midemde bir tuhaflik var tam tarif edemiyorum ama midem bulanacak gibi ama bulanmiyor. Boyle mi basliyor acaba?