Kuzeymom___ Kızlar normal doğumum 25 kasım gösteriyor ama sezaryen istiyorum doğumum ekime ayında mı olur acaba bilginiz olan varmı
Elus Kuzeymom___ tamamen son haftalarının durumuna bağlı canım sorunsuz ilerlerse 1 hafta önce alıyorlar. Ben normal beklerken hemen doğuma alındım 38+4 düm
Aylaa123 Kuzeymom___ 25 gün geriye atmaz malesef bebeğin anne karnında bir gün kalması bike onun gelişimi için çok önemliyken ekim ayı sezeryan olmak için imkansız
Umutaren 1 veya 2 hafta doktora bebeğe göre değişir bana doktor 38 de alcam dedi 39 a tarih verdi 31 gün kaldı diyor ama 24 gün kaldı 22 temmuz doğacak 35+4 üm şuan
_almirasmom Umutaren banada 38 de alırım dedı dun gıttımde sonra baktım 39_40 hafta arası tarıh vermeye calıstı dedım hayır esımın dogum gununde ıstıyorum dedım nezaman dedı 23 temmuz dedım tamam oljr dedı sankı ılk gebelıkte 40. Haftaya gun verıyor 37+5 te dogacak kızım
ezgi-esk Kuzeymom___ Günümüz aynıymış😍 Benimde ya 25 ya 26😀 şuan tam şeaapamadım😅 10 gün felan erken oluyor sezeryan. Ama doktorunuza bekleyelim derseniz sancı gelmesini riske atıp sezeryanı son ana bırakabilirsiniz anca o şekilde erken olmaz yani geç olur anca
Umutaren _almirasmom bende itiraz ettim 14 ü doluyor benim 38 ama dedim ama sonuç alamadım 39 un başında alacak iyi yapmışsınız bizim yakın tarihte doğum günü yoktu yoksa bende söylerdim
_almirasmom Umutaren doktorlar kolay sanıyor 2-3 kılo cocuk tasımayı ya bıde 39-40. Haftaya kadar tasıttırıyolar ben tasıyamıyorum valla zaten 16 aylık kızım var ıyıce zorlanıyorum
Umutaren _almirasmom valla çok haklısınız benim de 23 aylık oğlum var acayip zor Allah yardımcımız.olsun uykusuzluk problemi de var bende dün ne güzel 22.00 de uyudu sevindim işlerimi hallettim yatayım dedim kalkiverdi saat 4 buçuk 5 e kadar yatmadı o kadar kotuydum ki anlatamam
AsELinAnneSi__ Kuzeymom___ geçen sene benimde aynıydı normal tarihi 25 di lakin tansiyon olunca 11 kasıma kadar bekleye bildik sancımda baslayınca direkt alındım sağlıcakla kavuşun inşallah☺