38+6 da normal kontrole diye gittik eşimle doktorum çatı muayenesi yaptı ilk defa çok canım yandı yalan söylememek gerekirse doktorum bı cm acilma olduğunu sabah 9 da yatış yapacağımı suni sancı ile doğurtcağını söyledi sonrasında nst ye bağlandığında iki avuç kadar su geldi benden doktorum da evde sancıni çek açılma olsun sabah doğurtalim seni dedi
Bende o ara eve gittiğimizde evde egzersizler yaptım parktaki spor aletlerini kullandım açılma olsun diye
Gece evde otururken bı anda bardaktan boşalırcasına suyum geldi, doktoruma yazdım hastaneye geçtiğimizi
Hastaneye geldiğimizde beni doğumhaneye çatı muayenesine aldılar açılmamın hâlâ bir cm olduğunu ilerlemedigini söylediler doktoru çağırdılar o arada sancılarım başladı suyum geldiği için
Doktorum da gelip alttan muayene yaptı bebek susuz kalmış acil sezeryan dedi
Sezeryana alındım ameliyathaneye girdiğim de aman nolucak belime iğneyi vurup uyuşturup çocuğu cekcekler dedim😂
Belime iğneyi soktugunda hissetmedim taki ilacı enjekte edene kadar bacaklarıma elektrik şok vermişler gibi acıdı
Sonrasında yatırdılar karnımın üzerinde ki elleri hissettim uyusturmadiniz ben hissediyorum dedim doktorum da dokunmaları çekişmeleri hissedeceksin acın olmıcak dedi dediği gibi oldu canımı sıkan tek şey ayaklarımın çok fena uyuşmasiydi ayaklarım uyusunca hareket ettiremeyince hareketli biriyim biraz çünkü 😂 beni uyutun ayaklarımi hareket ettiremiyorum rahatsız oldum dedim doktorum da olmaz öyle şey başladık zaten dedi 😂
Hemşire bana eğilip biraz canın yanicak dedi nasıl yani dememle karnıma bastırması bir oldu canımı çok yaktı o🥺
Sonrasında bebeğimi çıkardılar bana gösterdiler 😍
Bebeği hemen çıkardılar ama beni dikmeleri yarım saat sürdü o ara uyumuşum ameliyathane de yarım saat sonra da ben çıktım gece 12 buçukta giriş yaptım hastaneye gece 2 buçukta oğlumu kucağıma aldım şuan sabah 6 buçuk hastande yazıyorum size bunları 😍
Dikiş ağrılarım var biraz ondada ağrı kesici vurdular bi kere tamamen geçirmedi ama dayanilmicak dikiş ağrılarım yok Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 😍