Eymnm mery__ ben oğlumda hep erkek görmüştüm,bu hamileliğimde de hep kız görüyordum bi ben hamileyim rüyamda bi başkaları,kız bebek kıyafetleri falan görüyordum kızım olcak ikiside doğru çıktı😊😊
Minik23 mery__ canım ben hamile olduğumu gördüm ilk rüyamda 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim daha sonra erkek çocuğum olduğunu gördüm bebeğinin cinsiyeti erkek şuan da 😍😍
FindiksMom mery__ hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm oldu sonra da çok güzel bi kız gördüm rüyamda doktor büyük ihtimalle kız dedi 💕😊
Sibeltolga mery__ ben hamile olucagmı gördüm hamileyim dedim eşim inanmadı sonra hamile olduğumu ögrendk buseferde erkek bebek gördüm erkek bebek bekliyorum inşallah
mirayspala mery__ Bende bi kaç kez kız görmüştüm netten baktım kız görenin oğlu olur yazıyodu. Ama Allah nasip ederse benim kızım olacak 😊
Mmerwe mery__ ben evlenmeden önce erkek bebeğe hamile görmüştüm kendimi simdi oğlum olcak ilk düşük yaptıgım bebekte erkekti
Mduygum mery__ ben hep kiz cocugu goruyodum oglum olacagini ogrendigimden beri hala dusunuyorum 38. Haftadayim kafamda deli sorular 😂😂😂
Leylaleyla Öyle direkt cinsiyet görmek değil ama kızımda daha 8 haftalık hamileyken birisi bana büyük bir altın kolye takmıştı sabah rüya tabirine baktım kızım olacak dedim tuttu.simdi tekrar hamileyim yine 2.ayında rüyamda bir paket tüfek ve deve yavrusu gordum erkek bebek diyordu buda tuttu ....
mery__ Leylaleyla bende altın görmüştüm hamile olduğumu bilmiyordum annem kesin hamilesin ben sana hamileyken altın görmüştüm babaannen de bana hamilesin demişti dedi ve test yaptım hamile olduğumu öğrendim 😊 ama altın kız çocuğu anlamına geldiğini duymuştum hep sizde tersi oldu yani 😇