Neslihan1617 Dün idrar da gebelik testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı bugün yine yaptım tek çizgi çıktı sizce sebebi nedir ?
nes94 Neslihan1617 Belki testte sorun vardir cnm ilk yaptigimda bozuk cıktı ikincide teki silik cıktı 10 haftalık hamileyim
Gazell Ben ilk yaptım silik 2. Çizgi vardı sonra yine yaptım çizgi yoktu bir kaç gün bekleyip yine yaptım çıktı kandada çıktı bende tekrar dene hamile olma ihtimalin var
Neslihan1617 nes94 Yaptıgım teste az önce baktım cok silik bir çizgi var eşimde farketti acaba dikkate almalimiyim
Neslihan1617 Yaptıgım teste az önce baktım cok silik bir çizgi var eşimde farketti acaba dikkate almalimiyim
NeslihanOner Neslihan1617 bunu en iyi kan sonucuyla öğrenebilirsiniz acile gidin iki saatte çıkıyo zaten ben de 4 gün gecikmişti yaptım silik çıkmıştı aynı gün kan verdim o zaman netleşti
Neslihan1617 alcang birde su var ama o silik çizgiler daha sonra çıkıyor iki uç saat sonra belirginleşiyor
Neslihan1617 NeslihanOner birde su var ama o silik çizgiler daha sonra çıkıyor iki uç saat sonra belirginleşiyor