SirinFerhat0 Dml991 nasip olursa bende 29 haftama gireceğim 1 ay öncesinden temizlik yapacağım ondan önce bi kaç parça birşey alacağım bebek için eksikleri tamamlayacağım ev temizliği bittikten sonra çantayı hazırlayacağım 2 ci doğumum olacak kazasız belasız sağlıkla gelsin bebislerimiz♥️
Damlaozzz Dml991 Önce 29da eşyaları yıkadım ütüledim hurçlara koydum 37de evi temizlicem. Temizlikten sonrada eşyalarını yerlerine yerleştiricem
Bebekayik Dml991 ilk bebek eşyalarını hazırladım hastane çantamı hazırladım başka birşey yapamadan 35 haftada doğurdum evimide teyzem gidip temizledi ben hastanedeyken çok kasmamak gerekiyo canım inan hiçbişey planladığın gibi olmuyo hastane çantamı özenle hazırladım kaç kere kontrol ettim bebeğim küveze girdi hiçbir kıyafetini giydiremedim çantadan sadece kendime gecelik aldım birde depend başkada kullanmadım rabbim sağlıklı güzel huzurlu doğum nasip etsin bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 başka birşey düşünme boşver yorma kendini keyfini çıkar aynı bedende olmanın 😍😍😍
aysegul1122 Haftada doktorumun da önerisi ile doğum çantamı hazırladım. Çantayı hazırlamak için kıyafet yıkanacak malum bebek kıyafetleri eti topu 2 makine zaten 1 renkli 1 beyaz. Ondan ben çamaşırlarını yıkayıp ütüleme işini 32. Haftada yaptım. 34. Haftada küçük bir boya işimiz vardı onu ve buzluk hazırlığı işini hallettik. 35. Haftamda yani bu hafta içinde temizliği halledeceğim. 36. Haftamda da bebek odası gelecek. Eşyalarını yerleştireceğim inşallah. Kıyafetler ütülü geri kalan her şey kolili hala çünkü. 37den sonra ne zaman isterse gelsin miniğim diye bekleyeceğim 💜💜💜
melekmi22 Dml991 34u bitiyorum hala hicbir şeye başlamadım 😅😅 sadece bu hafta kıyafet yikadim çanta yaptım o kadar eve daha hiç başlamadım birşey olmazsa 36 37 gibi evde büyük temizliğe başlamayı düşünüyorum çünkü havalar sıcak camlar açık temizlik yaptığın gün ev pisleniyo
bussra-23 Dml991 geçen hafta bu postu bende açmıştım 28 haftalığım daha erken vs dedi çoğu kişi lakin kendimin ağırlaştığını düşünüyorum şu son iki üç gündür ve sıcaklar basıyor ev temizliğine yarın halıları yıkamaya vererek başlıycam cumartesi günü koltuk yıkama gelicek ondan sonra ki hafta sonuda temizliğe yardımcı gelicek sonraki haftada yani tam 30-31 haftalıkkende bebişin kıyafetlerini yıkarım kaldırırım ve ardından da hastane çantasını ayarlarım inşallah sonrada yavaş yavaş buzluğumu hazırlıcam sırf kendi evim ve 4 yaşındaki çocuğum için buzluk hazırlığı 🙂
seddackr Ben de 31+1 im. Bu hafta sonu değil bir sonraki haftasonu kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim
bussra-23 Dml991 poğaça, börek, mantı, izmir köfte için köfte, ekşili köfte için köfte, bezelye, barbunya gibi gibi o an aklıma ne eserse artık biraz ne konulabilir bakıcam buzlukta sarma dolma pek sevmiyorum pirinçleri kırıyor gibi geliyor
Biranne_64 Dml991 bende 30 haftanın içindeyim bebişin kıyafetlerini yıkadım çantamı hazirladim şuan sadece hediyelikler falan kaldı ev temizliğine gelirsek kayinvalidemin yanında kalıyorum beraber yapıyoruz ama bence hastane çantanı falan hazırla her an doğum olucakmks gibi hazırlıklı ol derim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Gul-5757 Doğuma gelen biri bebek kıyafetlerini henüz almamıştı 35 artı 5 haftada almaya gidecekmiş suyu gelmişti sabah doğurdu bebeği çıplak kaldı bezi bile yoktu yıkanmamış bir kıyafet getirip bez takmadan giydirmişti o da bebek çişini yapmıştı yan odadan bez alıp vermiştim ama başka kıyafet yoktu elimizde herkes heryerde 32 de hazır olsun yazıyor ama yine de almayan var demek ki enteresan geldi bana da üstelik ilk bebeğiydi hevesten de mi bir parça almadın be kızım totosu çıplak kaldı yavrumun babası gidip alıp gelene kadar 🥹
Srfe01 Dml991 bende 32. Haftadayim temmuz başı gibi evi temizleyip ortasından sonra da hazirliga basliycam şimdilik sadece elektrikli beşik aldik
Gamze11- Dml991 32+3 günlüğüz. Hastane çantamda minik eksiklerim var, bebeğin odası eşyaları her şeyi bitti. Genel temizliğe abla çağıracağım biraz daha beklemek istiyorum ben de :)
Cylnrcp1410 Dml991 kesinlikle hemen başlayın temizliğe, 34+6’dan bildiriyorum badanayla beraber girdim dip köşe temizliğe 😩😩 10 günde anca bitecek gibi çünkü ağırlaşmışım iyice asla hiçbir şeyi yetiştiremiyorum 😬
Smyee1 Dml991 36.haftamdayım daha bavulu yeni hazırladım. Üzerine bir de ev taşıma işimiz, çıktı. Haftaya ev taşıyacağım çok zor olacak ama nasip böyleymiş 🥲
SeydanurBK Dml991 34+6 dayım bu hafta halıları yıkamaya gönderip tülleri yıkadım haftaya da evi temizleyip yerleştiricem. Dünde bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Son pijama kargom da gelsin valizimi hazırliycam 🥲
ebru1221_ Dml991 ben 28. Haftamda hastane çantamızı hazırladım. Temizliği de düzenli olarak annem yardımcı oluyor. Camlar siliniyor geçen gün mutfak dolap içlerini hallettik doğuma yakın tekrar üstünden geçerim tamam ☺️ Herşeyi son ana bırakmak yerine yavaş yavaş ağırlaşmadan halletmeye çalışıyorum ki o an ne ben ne de bi başkası zorlansın 🥲 kendi yaptığım temizlik dışında kimseninki içime sinmediği için yardımcı tutma taraftarı da değilim maalesef 🥲 o yüzden yavaş yavaş yapmak en mantıklısı 🫠