012908- Isil1755 valla bende nişan gelmedi yada ben farketmedim.Direk auyum geldi 4 ssat sonra dogurdum
Isil1755 012908- farketmemiş olabilirsiniz çünkü bende farketmedim koyu kahverengi lekelenme şeklinde peçeteye geldi bildiğimiz kırmızı kan değildi doktor muayene edince nişanın gelmiş dedi bende şok oldum
Isil1755 Samberf sancı var mıydı bu sırada bende 1 haftadır aşağıya baskı belde sancı var bazı geceler sabahı ettiğim bile oluyor
012908- Isil1755 valla benim peceteme su gelene kadar hic bişey gelmedi su geldikten sonra hafif hafif kanlar akmaya başladı ilerleyen saatlerde
Samberf Isil1755 evet sancım vardı gece uyuyamıyordum sancıdan ama açılmam yoktu en son sancılarım şiddetlenmişti 5 dkya düşmüştü hatta 3e düştükten sonra hastaneye gittim 7 santim açılma olmuştu
Isil1755 Samberf benimde aynı sancım var ama açılmam yok doktorum suyun gelince ve sancıların sıklaşınca gel dedi bizim oğlanın gelmesine az kaldı demek ki 🥹
Isil1755 012908- herkeste farklı oluyor demek ki doktor muayenede söylemese nişan olduğunu bile anlamazdım 🤷🏼♀️