Bsssse Kızlar reglime 2 gün var ancak pembe akıntılı kanama oldu sökülürmü bilmiyorum sizlerde kaç gün önceden ve nasıl oldu
mrvess Bsssse az önce aynı şeyi yaşadım ben de . Bat 2 Temmuz akıntımda çok açık pembe bi alıntı gördüm . Her adet öncesi olur bende ya ama inşallah yerleşme kanamasıdır
Mihrimer Bsssse adet tarihime 8 gün kala 6-7 saat süren çok açık pembe renkli bi kanama şeklinde olmuştu. Pedi doldurmadı diyebilirim
Beriss1 Aslllllll nasıl oluyor bilgi verir misiniz bende ondan şüpheleniyorum bata 2 gün var beyaz akıntı içinde hafif pembemsi leke gördüm hiç sancım ağrım da yok belim ağrıyor sadece
Aslllllll Beriss1 bi de olması şart değil olmayada bilir. Benim ikinci hamileyigim ikisinde de olmadı. Kuzenim olmuştu kahve rengi bi parca geldi demişti o da
Beriss1 Aslllllll benim parça şeklinde değil çok az geldi peceteye geldi sadece benimde olursa ikinci çocuğum olacak ilkinde yaşamadığım için bilemedim adetim düzenlidir ağrılıdir bu şekilde oldu acaba mi dedim
mrvess Mihrimer benim de adet tarihime 6 gün var ama bugün pembemsi bi akıntı başladı . Her adetimden önce olur adet diye yorumluyorum ama adetim için de çok erken 😣 başka bir belirti yaşadınız mı acaba yerleşme kanaması sırasında
Mihrimer mrvess sanki adet olacakmışım gibi çok şiddetli bel ağrım vardı. bir de adete 1-2 gün kala kasıklarımda bıçak saplanır givi küçük küçük sancılar oluyordu. Ama ben adet olacağımı düşünmüştüm tabi😅🙈 bunların haricinde başka belirtim yoktu ki hiç belirtisi olmadan öğrenenler de oluyor
Kittennn Benim beklenen rglimden 5 gün önce peçeteye gelmişti kahverengimsi bi akıntı tek seferlikti regl başlangıcı sanıp ped takıp yatmıştım ama başka hiçbir şey olmadı , 1 gafta sonrasında test yaptığımda pozitifti
mrvess Mihrimer ben de her adetimde olan belirtileri yaşıyorum şuan ama çok benzer belirtiler diyorlar . Ay inşallah gebelik belirtisidir 😍
melanuur mrvess benim de adetime bir hafta kala kahverengisi ve siyası bir leke geldi ped doldurmayacak şekilde sonra 1.02 gün devam etti eşimle ilişkiye girdiğimizde çok açık pembe bir şekilde kan gelmeye devam etti test yapmaya korkuyorum tekrar negatif çıkacak diye hala beklemedeyim