Marayyy öncelikle dilerim ki bir anda önce sağlıklı bir gebelik geçirecegin mujdesini al inşallah. Seni öyle iyi anlıyorum ki her sabah ezani kalkıp test yapiyordum allahım iki cubuk olsun diye attığım negatifleri çöpten alıp alıp bakiodum. Hep ne zaman kalacağım gbi düşünerek yalvardim ama önce Allahım hayırlısı ile olsun demek lazımmış. Çok şükür hamileyim ama hayatımın en zor dönemleri yinede hamd olsun mucizem benimle. Hep Allahım hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip et diye dua et olur mu . Laboquicq midir nedir ona çok güvenme ben hiç bişey anlamadim o markadan. Dünya para verip erken gebelik testleri de aldım onlarda da çıkmadı adetim 6 gün geçince çıktı. Yani herkesin bir değil geç dollenmede olabilir . Kanda çıktığında adetimin 4.günü idrarda 6.günü çok silik 8/9.günü net di . Sabret . Birde bende umudumu kestiğim ay öğrendim her ay dünya belirti yaşayıp kesin hamileyim derdim ama o ay amaaan yok İşte dedim yinede test yaptım tabi ama negatif gördüm ve salladim eşim illa kan testi yapalım dedi umutsuzdum ama cikti. Bide yanlış anlamazsn herkesin yumurtlama dönemı bir değil sen 2 günde bir olarak dene aralıksız ben öyle yapmıştım. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim dileyenlerin kucağıni boş bırakmasın en kisa zamanda müjdeli bir haber alman dileği ile. ..