Mkblgrlyn kızlar yaklaşık 1 buçuk ay sonra falan doğumum var. 2. bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. ilk doğumumda sütüm hiç fazla olmadı benim. iki göğsümden ev fazla 30-50 cm arası çıkardı .göğsümğ hep sıka sıka emzirdim oğlumu. 15 aylıkken bıraktı. zaten çok zor geliyordu sütüm. Bana ömerebilecepinşz böyle doğal bitkisel damla olur herhangi bir şey olur var mı acaba doğumdan sonra yapabileceğim yada kullanacağım
Gulaysrcn Mkblgrlyn bana bestlak damla önerdi bi kac kullanan tanıdığım çok memnun kalmışlar.Ben daha dogum yapmadigimdsn bilmiyorum ama.
012908- Mkblgrlyn süt arttirici caylar var hoşaf,kuruyemişler,bol bol emzirdikten sonra sagım yap gögsün tam boşalsin.bol bol yemek ye, su iç fazla fazla ama gögsunu tam bosaltki üretsin gögsün
amine4444 Mkblgrlyn bende 16 günlügüm sütüm artsın diye kayısı hoşafı içtim eczaneden çay aldım süt arttırıcı bide e bebekte promalt satılıyor cok kilo yapıyor diyorlar o yüzden cok almadım sende dene canım
Mkblgrlyn Gulaysrcn bunu bende duydum ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum. ilk gebelikte hiç kullanmadım
TT8694 Mkblgrlyn hurma, malt içecek ve incir suyu için. Bunları sabah akşam yiyip için. Bende epey işe yaradı. 2 gün yaptım 3. gün doktor takviyeyi bırak dedi bana.
zelis63 Mkblgrlyn canm ben yurt dışında yaşıyorum benmde 2. Hamileliğim ilkinde sütüm maşallah çoktu burda fencel deniyor ama sizdede vardır mutlaka rezene çayı yani illa sallama poşette olmasada olur otunuda kaynatıp içebilirsin ben günde büyük demlik az kaynatıp soğutup içerdim bana çok iyi geldi burda herkes kullanıyor sende mutlaka dene belki faydası olur
smaveraa2 Mkblgrlyn benim de ilk dogumumda bir haftadan sonra çoğaldı bu süreçte protein agirlikli beslendim bol su içtim kendime dut kurusundan kayisidan karisik hosaf yapiyordum ayrıca bir hafta falan bestlak damla kullandım ve bebeğin uyku saatlerinde sütümü sagiyordum bu yöntem de çok işime yaramisti ikinci doğumdan sonra da deneyeceğim inşallah bol bol sutlerimjz olur
Mkblgrlyn smaveraa2 hoşaf nemde içtim. kuru meyveleri kaynatıp içiyordum. bestlak damla işe yaradı mı peki