Öncelikle herkese sağlıklı dilediği gibi doğumlar diliyorum,
İlk doğumum bir çarşamba günü sabah namazı vaktinde suyumun gelmesiyle başlamıştı ve çok güzel bi doğum süreci geçirmiştim onunda hikayesi profilimde mevcut.
Gelelim ikinciye kızım yerleşirkende hamilelik sürecinde de biraz zorladı beni 36+4 kontrole gittiğimde dr.um 2 cm açıklığım olduğunu ve bebeğimin kafasının kanala yerleştiği heran gelebileceğini söyledi bana, bundan üç gün sonra nişanım geldi tamam dedim bugün gelir, gelmedi. İlk nişandan iki gün sonra tekrar nişanım geldi eşim dr.mu arayıp söylememi istedi yine çarşamba günüydü bu arada, dr.mu arayınca hastaneye gitmemi söyledi. Gittiğimde açıklığım 2,5 olmuştu ebem nst sonucuna göre konuşalım dedi nst sancılar 80’lere çıkınca dr.um talimatıyla ebem yatış dedi ben yok artık deyince ebem sen doğurmaya gelmedin mi dedi oysa hastane çantamı bile eşimin zoruyla yanıma almıştım nasıl olsa geri gelirim diye 😂 neyse gidip biraz yürüdüm bi çorba içip hastaneye döndüm(ebem yemek yeme demesine rağmen) keşke yemeseydim, işlemler yatış derken az bi suni başlattılar sancılar 199’a çıkıyor ama ben nefes egzersizleri ile çok rahat karşılaşıyorum dedim tamam bunu da rahat doğururum Meryemana otu suya konulmuş dualar okunmuş doğuracaktım ben bide ne görelim sancılar geldikçe miniğimin kalp atışları düşüyordu en son kalp atışlarını alamadılar ve o an neler yaşadığımı size anlatamam iki dakika içerisinde ameliyathanede buldum kendimi 20 dakikalık bir sezaryen sürem oldu ama o bana 20 sene gibi geldi kızıma bişey olacak diye ömrümden ömür gitti kızımı 37+4’te 51 cm 3.320 gram sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım Elhamdülillah benim için biraz yıpratıcı bir süre oldu Rabbim bekleyenlerin doğumunu kolaylaştırsın inşallah 🤲🏻💐
@umrumdadegil buda benim hikayem 21 günlük olduk bile 😍😇 merak edilenleri seve seve cevaplarım 💐