Demirsmom Mugemurside1 ben de ilk çocuğumu 38+4 te doğurdum 2990 dı. Yine küçük dediği için korkuyorum çünkü emmiyorlar sarılık oluyorlar çabucak ☹️
Mugemurside1 Demirsmom bu sefer sütüm erken geldi bebekte tuttu. Ama ben yine de kaşığa sağıp sağıp ağzına verdim. Yine de azda olsa sarılık oldu ama bizde rh uyuşmazlığı var sanırım ondan oldu.
Demirsmom esra_1824 gerçekten anlamış değilim kızlar çarşamba günü kontrolüm var bakacak doktor yazarım yine size
bebegimd7 Demirsmom bence bebeğinizin kilosu iyi 34 haftada 2400 falan oluyor zaten arada çok fark yok
Nurasl1 35+5 de yatış verdi nst ve açıklık ile kendim hissetmedim 18 temmuz gün almıştım1 temmuz da iki gün yattım ciğer geliştirici vuruldum.3 temmuzda 6 cm ile normal doğum yaptım sağ saglim kavuştum
2727dfne Demirsmom her gun akiam yatmadan önce bir muz süt icin hemen yatın sabah kaşar yiyin ve öglen ceviz sütlü dondurma bide gözleme fln yapın yiyin yeşil mercimekli pilav yiyin bunlar cok kilo aldırıyor ama en cokta mut sütlü dondurma ve kaşar bunları bol bol yiyin