Benimcanimoglum_55 Trendyol filan bakıyorum ama yumuşak bişey olsun istiyorum nerden aldınız 10 lu şey halinde fikir verir misiniz
snowglobe Benimcanimoglum_55 nete o kadar odaklandık ki dışarısını unuttık. Çarşıya gidin elleyin görün daha utgun ve güzel şeyler var . küçük esnaflar olur ya hani onlara gidin
Buse0146 Benimcanimoglum_55 ben astral baby den isimli yaptırdım özel gerçekten çok güzel 10 parça her şey var içinde
bonik snowglobe Haklısınız aslında ama trendyolda falan da satış yapıyorlar küçük esnaflar orada da güzel indirimler oluyor.
Busraoz Benimcanimoglum_55 Kitikateden bir takım aldım, 11’li set aldım ve kesinlikle öneririm Tiny Lamp dan aldım. Çok beğendim diğer ürünlerinden de sipariş verdim. Müslin yazılı takım aldım bir de onun da müslinini çok beğendim o da Momanddesigntr’den.
Mucizebebegim1 Benimcanimoglum_55 ilkim bebeden aldım 1600 yada 1700 tl idi bide bebek eşyası satan bi yerden bi tane daha aldım oda 900 du ikisinin kumasıda güzel 🌸
bonik Benimcanimoglum_55 Tinylambdan aldım bir takım organik pamuk boyasız.İki takım da babycosy aldım organik pamuk yine. Kalitelerini beğendim ben ama kullanmadım henüz.
ASE6154 Benimcanimoglum_55 ben ilk bebeğime ts clubtan almıştım Trabzonsporlu☺️ ikinciye kayınvalidem Eminönünden almış 10lu set çok güzel yumuşak birşey
Ravziss Benimcanimoglum_55 İstanbul’da oturuyorsanız kesinlikle havuzluhanı tavsiye ederim. Güncel modelleri internet ve piyasa fiyatına göre o kadar uyguna satıyorlar ki. Ben çok beğendiğim fistolu takımı(10 parça) indirim yaparak 700₺’ye aldım ki normalde 1300₺ falan
SbLBrk E bebekten aldim acikcasi isim yazili olmasi benim icin onemli degildi ama o acidan isim yazili isterseniz ilkimbebe guzel