Ceyda Kızlar biraz korkuyorum,biraz heyecan var,biraz endişe…bana dua eder misiniz 🥰🥹 yarın oğluma kavuşuyorum Allahın izniyle 🩵
Ayssemir Ceyda sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah aklına gelirse bütün hamilelere dua et bizimde dualarımız senin ve oğluşunla 🧿🧿❤️ Darısı bize inşallah 😍
Ftmeee Ceyda Cuma benimde sezaryan doğumum var değişik ruh hallerindeyim ilk gebeliğim biraz da korku endişe var 🥹🌸
Guldenozkan Yarın benim de doğumum var. İnşallah su gibi geçer ve bebişlerimize kavuşuruz 🌸 Heyecan,korku,sevinç,endişe hep karmaşık duygular içerisindeyim🤷🏻♀️
Zeytop Hiiic korkma ben normal doğum yapacakken ağrılara dayanamayıp sezeryana geçtim sancılar bitti bebiş geldi 🫶 uyuşma geçene kadar zaten birşey hissetmiyorsun bebişini emzir 2 saati geçmeyecek şekilde uyuyosa uyandırıp emzir zaten seni yönlendirirler. Yaklaşık 4 saat sonrada yurumen isteniyor biraz sancin olucak yataktan kalk yat yaparken ama yürüyüşler seni rahatlatıcak ben ilk yürüyüşten sonra kalkıp saatte bir yürüyüş yapmaya çalıştım ve çok faydasını gördüm ilk 3 gün çok önemli, yatmak ödem toplamana ve kolay atamamana sebep olur o yüzden bol bol yürüyüş 💚 sağlıcakla kavuşun