Fatma_kuzey Busraaslantas çok artmış fiyatlar ya ben ben 2. Yenilememi 11 bine yaptırdım Aralık ayında
Busraaslantas Fatma_kuzey 2023 son ayına denk gelmişsiniz ne güzel. 2024 zammından son anda yırtmışsınız. Şimdi aşırı yüksek hastanelerin doğum fiyatından da yüksek hatta.
Fatma_kuzey Busraaslantas hastanelerde doğum fiyatlarıda çok yüksek ya 45-50 gidiyor en azından sağlık sigortasında muayenelerin tahlillerin tarama testin için ayrı ücret ödemiyorsun 🤷🏻♀️
Busraaslantas Fatma_kuzey ben Medipol hastanesine gidiyorum burada normal doğumlar 17 sezeryan 28 civarı. Benim paketimden uygun aslımda ama bende dediğiniz gibi 10 kontrol hakkım da olacağı için uğraşmamak adına paketi yenilettim
mom-2024 Busraaslantas network a ve b vardı. Geniş kapsamlı büyük hastanelerde geçen a daha küçük hastanelerde b olarak geçiyordu. Sizin network nedir acaba?
Busraaslantas mom-2024 ben o şekilde bir seçim yapmadım açıkçası. Ama Medipol medikalpark medicana vs geçerli oluyor.
Rabiul Ebruebos o ilk yaptırdığın zaman için geçerli canım seninki yenileme olduğu işin sorun yok 😉 direk Anadolu sigortayı mı aradın yoksa sigortam net gibi bir yer mi onu dedim canım sen genede belirt aradığın zaman unutma ne olur ne olmaz
Ebruebos Rabiul sigorta temsilcimi aramıştım. Bence yine avantajlı sigorta. Bizim burda 20 bin civarı en son duyduğum doğum. Giriş 1500 tahliller falan eklenirse daha fazla çıkar en iyi yeniletmek. Büyün şansını sigortadan yana kullanmışsın sanırım aralık ayında yenileterek 😅
elif475475 Rabiul merhaba bir şey danışacağım. Şimdi sigorta bitmeden kullanım hakkı bitse onu da ekleyebiliyorlar mı. İlla tamamen poliçenin bitme tarihini mi bekleyeceğiz. Benim muayene haklarım önceden bitecek gibi görünüyor
Busraaslantas Elbette, ama bir önceki poliçen %80 kullanıldıysa (ki rutin gebelik kontrollerinde kullanılıyor mutlaka) ve doğum ekleniyorsa pakete ortalama çıkan rakamlar üç aşağı beş yukarı bu şekilde çıkıyor
Rabiul Busraaslantas her ay zam geliyor zaten ben işten çıkmadan önce ortalama 14-16 arasıydı yenileme ise Anadolu yenilemesi olduğu için biraz daha uygun çıkıyor kullanım sıklığı da etken tabiki
Alone Fatma_kuzey bende herhangi bir etki etmedi doktorum prof. Ama alanında uzman doktor var ise genelde profların anlaşması olmuyor demişlerdi.
Rabiul Ebruebos evet canım her türlü mantıklı hem normal hastalıklar için hem gebelik için ben poliçeme eklemedim gebelik düşünmediğim için , poliçemi yeniledikten 1 ay sonra gebe kaldım 😆😆
Rabiul elif475475 maalesef canım muayene hakkın bitse bile poliçe bitiş tarihi baz alınır. Ama gittiğin hastanede Anadolu sigorta anlaşmalı ücretini öğrenebilirsin mesela sgk lı 900tl ama Anadolu sigorta anlaşmalı 700 tl gibi
elif475475 Rabiul öyle özel indirim yapılıyor mu bilmiyordum. En azından onu kullanırım sorup. Teşekkür ederim 🌸