1palyaco Otururken de oluyor ama sabah uyandığımda veya gün içinde uzanıp kalktığımda karnım bir tarafa toplanmış sert oluyor zor kalkıyorum . Var mı böyle yaşayan normal bir durum mudur?
1palyaco Melodimm 38 haftalığım bende yaklaşık 1aydır falan var bu durum . Hep bir tarafa toplanmış oluyor sert oluyor . Acaba yanlış yatış pozisyonumu alıyorum diye merak ettim .
1palyaco Aysekjj ya ben sormayı unuttum doktoruma o yüzden yazdım buraya belki yatış pozisyonum yanlıştır ondan kaynaklıdır diye düşünmüştüm.
Melodimm 1palyaco Yatışla ilgili olduğunu zan etmiyorum.Yerleri daralıyor.Benim kızım hep sağ tarafa toplanırdı.
1palyaco Melodimm benim oğlum da hep sağa toplanıyor itiyor orayı sert oluyor yamuluyor dakikalarca kalıyor öyle sonra düzeliyor .
Kubraalp67 Bir yere toplanınca nefesiniz kesiliyor mu içinizde döndüğünü hissediyor musunuz. Ben de birkaç gündür sanki böyle sağ tarafa geçerken bir nefes kesilmesi kasılma oluyor uykudan uyanıyorum.
1palyaco Kubraalp67 nefes kesilmesi yaşamadım sanırım tam hatırlamıyorum o kadar toplanıyor ki gün içinde veya yatarken 🙄 yaşadıysam da çok nadir olmuştur kesilme .
1palyaco Burcudlgc bilemiyorum yalancı sancı mı diye bazen düşünüyorum veya rahatsız olduğu için mi toplanıyor acaba hep merak ediyorum 🤦🏻♀️
Melodimm 1palyaco Acıyor bilirim o hissi.Ben oturuyordum sonra geçiyordu.Sizin son haftalar heyecanlanıyorsunuz birde kavuşmak için.Insan her ağrıyı doğum sancısı zan eder😂Sağ salim alın kucaginiza insAllah❤️🤲🏻
1palyaco Melodimm evet heyecan, korku, mutluluk derken duygu karmaşası yaşıyorum şu sıralar 🙄😁 çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲🏼🌸