kardelengurler7 Bir türlü doğru pozisyonu bulup uyuyamıyorum cebelleşiyorum resmen benim gibi olanlar var mı 23+5tennn bildiriyorum
Zeyneppx kardelengurler7 beeeeennn gece elli kere dönüyorum göbeğimde rahatsız ediyo artık hiç uyuyamıyorum yarın 26 haftalık olcam tam:( hiç uykumu alamıyorum burnumda tıkalı nefeste alamıyorum çok zor geçiyo geceler:(
basakc36 kardelengurler7 Selam bende 22+5den bildiriyorum sağdan sola falan dönerken zor oluyor karnımdan bebiş kayıyor gibi 😂 Son aylarda Allah yardım etsin
Tutaste_ kardelengurler7 bende oyleyim sağga rahat ediyorum aslında ama solda uyumaya zorluyorum kendimi ve uyuyamıyorum 23+3 🤦🤦🫨🫨🫨
Esra1965 kardelengurler7 35. Haftadan bildiriyorum şimdi uyudunuz uyudunuz yoksa 34ten sonra hiç uyku yok 🥲🥲 alerjisi olan ben için ayrı bir zor uykuya dalmak hiç nefes yok burun kaşıntısı akıntısı ve hapşırık 😫 Rabbim yardımcımız olsun
kardelengurler7 Zeyneppx ahhh bu göbüşler uyumak hiç bu kadar zor olmamıştı şimdiye kadar hiç rahatsız olmamıştım şu iki gündür bitiyorum resmen sıcaklar zaten ayrı
kardelengurler7 Tutaste_ al benden de o kadar hamile kalmadan hep yüz üstü yatardim o kadar çok özledim ki anlatamam ve daha haftalar varrr
Kubraa4747 Siz şimdiden rahat yatamıyosunuz hanımlar birde 30 lara gelin ☺ ben şuan 30 haftalığım nefes alamıyprum resmen dediğiniz gibi sağa sola dönüp duruyorum ☹️
Tutaste_ kardelengurler7 ben akısıne hep solda uyurdum saga dönmezdim 😀😀 ama suan kızım sağı seviyor heralde 😀😀
kardelengurler7 Esra1965 yiaaa kıyamam sizeee biz bu haftalarda boyleysek sizi düşünemedim Allah yardımcınız olsun
tazeanneee123 kardelengurler7 ay 23ler en guzel zamanlarimmiş sicak da boyle degildi tabi 34den sesleniyorum degil uyku oturmak bile sıkıntııı 🥲
Hulo2105 kardelengurler7 30 dan sonra daha zor inanki önceden melekler gibi uyurdum şimdi 2 yastıkla anca uyuyorum. Dönerken zaten uyanıyorum. Uykularım da bi tuhaf oldu bu aralar ölüyorum uykusuzluktan ama dalamıyorum… okurdum valla inanmazdım ama oluyormuş🥺
kardelengurler7 Hulo2105 Allah yardımcımız olsun hepimizin bebişlere kavuşmaya değer tabi ama insan uyuyabilmekte istiyo açıkçası
Meltemm21 kardelengurler7 kesinlikle uyuyamıyorum artık bi zamandan zorla gözlerimi kapatıp yan tarafa yatıyorum