eylulus Bebeginizin ihtiyac listesini genelde nerelerden aliyorsunuz? E bebek - civil- hepsiburada ve trendyol harici uygun guzel kaliteli urun satan nereler var?
artikbiranneyim eylulus hm, zara, mango indirimlerinden aldıklarım var. Lcw genelde mağazadan alıyorum cünkü onlineda defolu geliyor. Bir de ebebekten
fairytale_ eylulus eminonunde havuzlu hann mukemmel kaliteli esyalar var herseyi ordan bulabılırsınız İstanbulda ikamet edıyorsanız
eylulus ZeynepDuru17 disarida gezerek alisverisi hic sevmiyorum bir de zaten asiri buyuk bir yerde yasamiyoruz, internetten alabilecegim uygun bilmedigim bir yer varsa ogrenmek icin actim postu
ZeynepDuru17 eylulus sizin için neresi uygunsa oradan alırsınız ben Ankara da yaşıyorum büyük olduğu için hastane gidip gelirken denk gelen mağazalardan aldım internetten de aldım
snowglobe HmerveK inidirmli ürünlerde kuğon geçerli değil bide mesela 1200 tl üzeri alışveriş için sadece geçerli olıyo
Rabiul Hulo2105 snowglobe süper kuponlu ürünlerde kullanabiliyorum ben %35 kupon başka kuponlarda mı var 🙈
Nurguler Minicity ve kozabebek sayfalarından alabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de ürünleri güzel. İki oglumdada lcw e bebek haricinde bu iki sayfadan aldım
Zehraakkyn İnstagramdan ilkgün bebe sayfasını şiddetle tavsiye ederim denemek amaçlı bi kaç ürün aldım hepsi yüzde yüz pamuk kaliteli ve uygun fiyata bi cok sey alınabiliyo artık oradan alırım herseyimi sizde deneuin derim
eylulus ZeynepDuru17 elbette oyle yapacagim zaten internet sayfasi sormak istedim uygun ve bilmedigim siteler varsa diye