Bir-bebismeselesi24 Aklıma geldi ve merak ettiğim için soruyorum bebişlerinizi yeni doğduğunda nerede yatırıyorsunuz yada yatıracaksınız 🫠
Deletedmom_110 Bir-bebismeselesi24 beşiğe eğilip alması ve yatırması zor olduğu için yatağıma yatırdım babynsetin içine ilk 15 20 gün bu şekildeydi dikişlerim iyileşince beşiğine yatırdım
AsELinAnneSi__ Bir-bebismeselesi24 Yanımda yattı ama şöyle küçük anne yanı tarzı beşikte şuan 7.5 aylık büyük beşiginde yatıyor kendi odasında lakin gözetimli yastık yorgan olmadan kesinlikle hep tulum giydirdim odalarımız yan yana
Gamze08 Bir-bebismeselesi24 Büyük oğlumun odasında beraber uyuyoruz Oğlum 3 yaşında babasıyla uyuyor bende Yeni bebeğimlw ayrı uyuyorum aynı oda da olmuyor ya sıkıntı bebek uyanıyor eş çocuk hepsi kalkıyor illaki
Bir-bebismeselesi24 gulsenmstf ahahah yani yeni doğan için merak ettim tabiki beşikte yatar zamanla ama küçücükya 😀
azracan20 Bir-bebismeselesi24 Deletedmom_110 bende aynı bu şekilde ilk 20 gün yanımda babynestte sonra beşikte yatırdım ilk günler dikişler falan için zor oluyor eğilip kalkmak
Elifinannesi33 Bir-bebismeselesi24 anne yanı beşikte ztn alt seviyeye inşyor büyüyğnce de beşik şeklini değiştirip yine kullanacaz
Bir-bebismeselesi24 Gamze08 benim eşim gece çalışıyor kızım var 4 yaşında hep beraber yattık doğduğundan beri şimdi napcaz bilmiyorum 😀
Aysekjj Bir-bebismeselesi24 2 hafta sonra doğumum var yataş juno aldım emzirdikten sonra yatırmaya korkarım bişey olur diye , bir de ayaklar yukarda olduğu için gaz çıkarması kolay oluyormuş kullananların yorumları öyleydi .
Gamze08 Bir-bebismeselesi24 zor oluyor ya bebek ağlıyor diğeri de kalkıyor sorma geri uyutma derdi var sen uykusuz kalıyorsun benimde eşim haftada bir nöbetco oluyor o günlerde çok zor oluyor
Elifinannesi33 Bir-bebismeselesi24 ben ahşap olanlardan aldım 5 yaşa kadar kullanımı var. Kızım 1 yaşa kadar kullandı odasını ayırdık montesori yatağa geçti şimdi 2. De beşiği kullanacak. E bebeklerde de bar ahşap büyük olanlar öinicikler değil.
Seyma-10 Anne yanı beşiği almıştım orda yattırdım gündüzleride hep beşiğinde yattı yanıma hiç alıştırmadım sonra beşiği istemiyorlar
amayinedeiyiilerledim Bir-bebismeselesi24 anne yanı park beşikte yatıyor. Gündüzleri taşınabilir beşikte uyuyor
Ugurhilal Bir-bebismeselesi24 sallanan bi beşik aldık kızımda heryere taşıyabiliyorum geceleri yatağımın yanında içine reflü yatağı koyuyorum yataktan azıcık alçak çok eğilmeme gerek kalmıyor alıp emzirip yerine koyuyorum
snowglobe Bir-bebismeselesi24 ilk kızımda ilk 2 hafta yanımda yattı sonra beşiğine yatırdım. Yine öyle yapcam