_ozlmm Kayramelisa97 Ben pek sevmiyorum öyle aynı ailede aynı isimleri 🙈 koyacak bir sürü güzel isim var sonuçta o yüzden kızımın adını başka bir isim koyduk
Rabia97 Kayramelisa97 kendi ismimi çok beğenmiyorum kızıma da aynı şeyi yaşatmak istemem ama annemin ismi benim göbek adım diye mutlu da olmuyor değilim 3 kız kardeşiz 3.benim bana vermişler anneciğimin ismini
Minigiim-vebenn52 Kayramelisa97 ne alaka ya bana tuhaf geliyor böyle şeyler ismin kaderini yaşattığını düşünüyorum ben çocuklarda bence ileride annelerinin ismini yad etmek isterler kendilerine ek olmasını istemezler bence
Tuba-M55 Kayramelisa97 bana da aşırı saçma geliyor hiç isim kalmamış gibi. Dede nene ismi koymak gibi bişey pek farkı yok 🤷♀️
Deletedmom_110 Kayramelisa97 yani bebeğini kendi adını koymak kaynananın adını koymakla bence aynı ne saçma
Tuba-M55 Kayramelisa97 güzel olabilir ama absürt. Bir evde aynı iki isim. Eşiniz de bu yüzden istememiş olabilir
_Mother_ Kayramelisa97 kizz bende Adana’yım böyle bir akım duymadım 😂😂 bende adımı beğeniyorum güzel ama bence ona ait özel bir isim daha iyi olur diye düşünüyorum 😇
umrumdadegil Kayramelisa97 ismini merak ettim senin nedir acaba🤔 ve bence saçma kendi ismini koymak annemle aynı ismi taşımak istemezdim biraz da kızın açısından düşün
Gulaysrcn Kayramelisa97 ben ilk defa böyle bisey duyuyorum.Olabilir yani ama neden yani yüzlerce güzel isim varken neden kendi isminiz🙇♀️🙇♀️