Meryss 65 kiloyla haıle kaldım 23 haftadayım ve hala kılom 65 bebegım kılo almıyomu yani karnımda olması gerektıgı gibi çıkık da kendımı gectım kızçem nasıldır acaba? Aynı durumda olan varmı acaba yada bir bilgisi olan ilk gebelıgım bu arada
Meryss Tutaste_ kılosu ıyı dedı tam kılosunu soylemedı ıyı dedı sadece suyu plesentası falan haftasına göre ıyı dedı temmuzun 1 de detaylı kontrolüm var
sltn2686 Meryss sen kilo vermişsin demekki bebek alıyor bence doktor bişey demediği sürece korkma ne güzel işte fazla kilo alamdan biticek
Meryss Tutaste_ ne bılım ilk ya korkuyon dıyom bu kız hıc mı gelişmiyor acaba sureklı ben aynıyım o içerde nasıl dıye 😅😅
Tutaste_ Meryss bazı insan almıyor ne güzel valla benim elbiselerim olmuyor 77 yim cocuga masraf bide bana masraf. 😀
Meryss Tutaste_ ay onlar iyi olsunlarda valla her cefasına razıyım detaylıyıda atlatıyım allahın izniyle başka bişey istemiyorum 😇
Tutaste_ Meryss hep öyle oluyor onuda atlatıyım bunuda atlatıyım. Ben dedim su uc ayı atlatıyım tamam sonra ikiliyide atlatıyım tamam simdi detaylıyı da atlatıyım tamam sunu bide dogursam çok okeyi diyorum 😀😀
Meryss Tutaste_ 😅😅 aynen valla ya evlenelim 1 sene oldu ilk ay da hamıle kaldım dış gebelıkdı oyüzden bu kadar korkum 🤭🤭