Mesleğim gereği yaşlı bir çifte danışmanlık yapıyorum uzun bir süredir. Sürekli dua ediyorlardı salih sağlıklı bir bebeğin olsun diye. En son ki görüşme çok duygusaldı ikisi içinde görüşme sonrasında yine dua ettiler ama gerçekten çok içten dua etmişlerdi bu sefer. O gün Allah sanki ayaklarımı eczaneye doğru sürükledi bilmiyorum ne olduğunu sırf merak ettiğim için nasıl bi şey olduğunu denemek için testi aldım testi aldığım gün yerleşme kanamam oldu. Hatta eşime dedim adet oldum falan bilmiyordum ve tahöin dahi etmiyorduk zaten ama yine de ertesi gün yaptım testi. Silik çıktı ama içimize bi şüphe düştü kan verdik ve öğremdiğimiz gün de arefe günüydü. Hala durup durup düşünüyorum. Duanın gücüne o kadar çok inanıyorum ki. Bebeğim sağlıklı ve güzel şekilde büyüdüğünde o yaşlı çifte bunu söyleyeceğim tepkilerini o kadar merak ediyorum ki… Hamileliğin mi etkisi bilmiyorum çok duygusalaştım belki kimse görmez bu yazdıklarımı ama ben içimi dökmek istedim… Hepimize Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.