minnosbirkiz Ayseses hiç bişey yapmadım, hamile kalınca kese ve kalp atışı görüldükten sonra kan sulandırıcı iğne ve hapa başladım
minnosbirkiz Ayseses ay iğne felan yaptırma, 2 gün sonra yeniden kan ver, düştüyse iğne olma 🙄 çünkü o iğne yapıldığında 6 ay beklemek zorunda kalacaksın, bide boş yere iğne olmuş olacaksın, bu yaşadığın dış gebelik felan değil
Mom6535 Ben iğneyi oldum asla 6 ay beklemedik suan hamilelik var ama daha yeni doktor ne var ne yok diyebilirim demis eşime mart ayında betam sıfrlandı bir ay korunduk ve bıraktık korunmayı nasipte ne varsa o olur dış gebelik çok kötü bir şey 😕
Cansu1111 Ayseses canım ben 3 kere kimyasal 1 kere de dış gebelik yaşadım tüm testleri yaptırdım doktorlar hiç bir sıkıntı yok dedi en son doktorum laroskopi ve hitereskopi ameliyatı yaptı tüplerin içine rahmin içine baktı o ameliyat tan sonra hamileyim hemen 1 ay sonra hamile kaldım şu an 27 haftalık hamileyim Allah’m size de nasip etsin ama umudunu hiç kaybetme en yakın sürede inşallah güzel haberlerini alırız 🙏😊
Ayseses Cansu1111 yaaa gerçekten mi inşaalh benim de en kısa sürede çare bulurlar rahim filmi çekinecem Allahım sen isteyen herkese nasip et İnaşalh
xEndless Cansu1111 Bende 2 kimyasal 1 Dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı tıbbı genetiğe gidip test yaptırdım çok hafif düzeyde pıhtılaşma çıktı 2 doktor gördü sonuçları ikisi de bu kimyasal ve Dış gebeliğe sebep olmaz dedi bütün tahlil ve testlerim yapıldı hiçbir sorun yok son olarak hsg çekmemi istedi onu yaptırıcam.. Ondan sonrası Allah Kerim.. Beden olarak iyiyim belki ama psikolojik bu süreçte çok yıprandım
Kavun Cansu1111 bana da laporoskopi dedi doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Laporoskopide tüpü direkt almıyor mu 5+0 dayım
Cansu1111 xEndless sakın yıpranma umudunu kesme zamanı var ve oluyor doktor bana dediki sen en kolay vakasın çocuğun oluyor hiç hamile kalamayanlar var elbet olcak dedi
xEndless @Cansu1111 Evet bu çok doğru hamile kalabiliyorum orda sıkıntı yok ama ister istemez insan üzülüyor kafasının içi düşüncelerle doluyor neden böyle oldu sıkıntım ne diye Asla isyan etmiyorum vardır Allahın bir bildiği diyorum her daim…