Sevinc94 Merhaba hanımlar ben 7+1haftalık hamileyim ama son 1haftadır göğüslerim şişdi agırlaşdı üzerinde damarlar belirginleşdi ve koyu halka baya genısledi .böyle erken donemde normalmi bu .daha buyuk haftalarda olur diye biliyorum
Shrrife Sevinc94 benimde ilk haftalar muhteşem hassas ve büyükdü göğüsşerim dokunamıodum bile duş almak bile zordu sonra hassasiyet gitti sadece büyüklük kaldı 🙈
Vethekelif İlk haftalarda zaten büyümeye ve hassaslaşmaya başlıyor sonradan o hassastık uçlardaki acıma vs geçiyor büyüklük kalıyor
NeslihanOner Ben de de çok hassastı hala hassas 17. Haftaya girdim ama hala koyulaşmadı daha mı geç koyulaşıyo acaba
smsmzyc Çok normal canım bende de ilk zamanlarda olmuştu ağrısından yatamıyordum ama sonraları geçiyor 😌
031965 Benim adet döneminde bile ağrıyıp şişmezdi ama hamileliğin başında epey ağrı şişme oldu normal yani
Dilanburak Sevinc94 bende de öyle oldu sıkıntı yok normaldir bence herkese de söyleme nazar değer canım cinsiyetin erkek bence senin 🤗
Dilanburak Sevinc94 erkek çok çabuk belirti gösteriyor canım bende de öyle olmuştu benim de göğüsler hemen şişti ve tüylerindeki çok çabuk sert çıkmaya başladı daha hamile olduğumu bilmiyordum düşün 😀