4oglanannesi 26Mansura sonunda biri kız dedi bana ..4.cocugum olacak ve doktor erkeğe benziyor dedi sanirim erkek olacak bizde kiz olur diye bekledik ama hayırlı sağlıklı evlat olsun ins.cinsiyet sadece meraktan yoksa çok önemli degil
Miracmuhammet 26Mansura oğlum oluyor ama ben hiç birşey hissetmiyorum çok enteresan bir durumla karşı karşıyayım 2 tane evladım daha var onlarda hiç böyle olmamıştı bu normal mi acaba bilmiyorum
1eliff Miracmuhammet benimde öyle 🥺3. Gebeliğim istemeden hamile kaldım hiç hevesim hiç heyecanım yok.Nasıl kabullenicem bilmiyorum.Psikolojik olarak çok kötü hissediyorum kendimi.
Bahariko 26Mansura bana da bakabilir mısınız? Doğum tarihi 21/03/1993 sat başlangıç, bitiş 29/05/—-04/06/2024 korunmasız ilişki 5,6,12,16 haziran
yapraker 26Mansura 26Mansura 26Mansura doğum tarihim 2 nisan 97 Son adet başlangıcım 21 haziran bitişi 25 haziran
[silindi] 1eliff bende öyle . Aslında aklım da vardı ikinci ama hemen değil pat diye oldu ve hiç hazır değildim geri çekilme artı prezervatif vardı siz nasıl korunuyordunuz oldh
Miracmuhammet 1eliff maalesef aynı şeyler bende de var canım psikolojik yönden hiç iyi değilim hicbirsey hissedemiyorum hevesimde yok kendimi çok kötü hissediyorum bir yandanda doğum korkusu var bazen Banik atağım tutuyor çok kötü oluyorum bilmiyorum ne yapacağımı
Seyhan16 26Mansura 19.05.1991 doğum tarihim 27 mart başlangıç 2 nisan bitiş Ultrason resmi istiyor musunuz?