Elizanderin Arkadaslar 36 haftalgm doktor 2800 dedi ama biraz dikat et fena dgl yine dedi bunu yedim bebek kilo aldı diyen varmı?
Shrydn Elizanderin ben dunyayı yiyorum hangisi kilo aldırıyo bilmiyorum ama doktor ekmeyi kes dedi. Şu an 31 haftam minnakım 2100
KlncA Elizanderin muz süt yumurta ve hurmayı her gün tüketmeye çalış cnm 👍🏻 ama çok da takılma az değil benim 34.hafta 2400 dü doktor iyi dedi bana
NurDemir Kaşar,muz 👍🏻👍🏻 Tansiyon hastasıyım gelişim geriliği olma ihtimali vardı şükür olmadı ve ben bunlara bağlıyorum.yumurtadan tiksindiğim için yiyemedim.ayrıca süt ve ceviz.ama kaşar ve muz bir numara 👍🏻👍🏻
Cemnec Elizanderin 37+2. Haftada 3,350gr suan genel protein agırlıklı besleniyor. Haftalık 150 ıla 250 gr arasında bebek ahırlık ekliyormus .
Caglasmsk Elizanderin valla ben hamileyken okdr dikkat ediyordumki muz kasar peyniri süt kilo aldiriyo denilen herseyi yiyodum ama 38+4 haftalk 2970 gr dogurdum 😂🤭 hic bise fayda etmedi yani
SevgibiR Elizanderin garip gelebilir ama keşkek bana bile bir kilo aldırdı 😂 bir gün arayla tartildim çok besleyici bnce
Sudem Elizanderin kesinlikle soda,kaşar peyniri ve muz 👍👍 bunlari çok tukettim ve bebeğim tosuncuk nasil dogurcam bilmem 🤷♀️🙈
Shrrife SevgibiR malesef kilolu ve kolu bacağı uzun olunca ben cesaret edemedim bişey olursa diye sezeryan oldu zaten kordonuda yüzündeymiş normal başlasakda sezeryan biterdi dedi doktorumuz 😁
Nursen21 Elizanderin muz süt kaşar marol kuruyemiş bunlar kilo aldırıyor. Diye biliyorum bende tüketmeye çalışıyorum her sabah bir kase yoğurt yiyorum yumurtada arada haşlamayı yiyorum
Reina Elizanderin canım vala yapıyla alakalı birazda. Kimi dünyaları yer ortalama bi çocuk doğurur, kimi gayet normal yer 4 kilo doğurur. Senin bebeğinin kilosu da gayet iyi bence
Merve71 Elizanderin 36+1 im ve kilom üz 2780 kızım olucak gayet normal. Dedi doktorum neden kilo alsın diye cabaliyorsunuz ki ? Çok kilolu olunca sağlıklı demek değil 🙄