97-Mucize kendi araştırdığım ve çevremdeki gebelerden öğrendiğim kadarıyla bazıları ileri ki aylar için sabitleme fiyatı veriyor bazıları vermiyor.Bazıları da epiduralle normal doğum veya sezaryen olursa fiyat farkı alıyorlar. Fiyat alırken mutlaka dahil olan olmayan şeyleri sor. Doğum sonrası fiyata dahil olan test oluyor bazılarında.
Özel Su Hast.= Doğum için ortalama 30 bine yakın fiyat veriyor. Muayene ücreti 1000 tl ye yakın şuan için.
Özel Karataş Hast.=Fiyat sabitleme yapıyor kendim konuştum. Eylül ayı için doğum fiyatı 39 bin tl istediler. Epidural veya sezaryene ekstra fiyat almıyor.Muayene ücreti 1000 küsür tl şuan
Özel Gazi Hast.= Doğum ücreti şuan için 25 bin tl sabitleme yok. Sezaryene veya epidural e fiyat farkı almıyor. Muayene ücreti 1000 küsür ücreti sanırım unuttum.
Özel Egepol Hast.= Muayene ücreti 1000 küsur ileriki aylar için 55 bin tl fiyat deniliyor duyduğum kadarıyla arkadaşımdan bu fiyatı duyunca başka detay sormadım. 🥲
Benim bildiklerim bu kadar oturduğum semt konumuna yakınlık derecesine göre baktım. Umarım faydası olur ☺️