Gkce18 Adetime 5-6 gün var erken mi davrandım kimisi 10gün cok erken diyor forum sitelerinde böyle olup sonradan yükselen cok olmuş
turkan403 Gkce18 24gunu gecikmemim evde ne kadar test yaptım çıkmadı asla çift çizgi yoktur bnce dedm ama en son kan verdim çıktı eve geldm tekrar test yaptm çift çizgiti gördüm rabbim inşallah sizede nasip eder erken davranmayın benm geç döllenme olmuştu mesela
Byzz61 Gkce18 canım bende aynı durumdayım. 6 gün var reglime kan verdim 0,100 çıktı. Herkes çok erken demiş yükselebilir demiş bekliyorum bende bir umut
dika Gkce18 merhaba ben adetime 6 gün kala kan testi verdim 0 çıktı adetim 4 gün geçince tekrar kan verdim ve pozitif oldu 1509 değerle öğrendim ama ondan önce folik asitte kullanıyorum bence sizde deneyin
gayesblog Gkce18 anlıyorum sizi hayırlısı olsun inşallah. Gebelik testi evde yapmadığınız iyi olmuş onlar daha çok strese sokuyor ve net sonuç vermeyebiliyor. Hemde boşuna para vermezsiniz. Regl geciksin 2-3 gün sonra kan verin
Gkce18 turkan403 ayy inşallah nasip olur çok istiyoruz canım çok sevindim sizin adınıza Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah 💖 biraz daha bekleyeyim
turkan403 Oksuruksurubu iki gün önce galiba evde test yaptm çıkmadı dedim yok heralde artk 20gun gecikme oluyo bir barsak ictim iyiki kanmam filan olmadı 🤲🏼🤍
Byzz61 dika resmen umut oldunuz bana. Benim de 6 gün var 0,100 çıktı çok fazla da belirtim var ama inşallah hamileyimdir. Bende pcossos diye folik asit kullanıyorum. İnşallah tutunmuştur
ezgickm Gkce18 çok değişken canım ya önemli olan ne zaman yumurtlama olduğu aslında hiç test yapmış mıydınız öncesinde acaba silik falan çıkmoş mıydı merak ettim de
[silindi] Gkce18 adetine yakin yaptir bence usulcana bekliyorum bende 🤭 negatif gorupte uzulmek istemiyorum
Hatceninblog Gkce18 adetim 1 gün gecikince erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı üstüne 2 gün daha geçince kaset test yaptım çok silik çıkmıştı gittik kan verdik değer 91 çıkmıştı meğer geç döllenmeymiş biraz daha beklemen gerekiyor her şey olabilir inşallah hayırlısı olur 🥹🫶🏻
Gkce18 Hatceninblog inşallah öyledir beniöde canım okadar istiyorumm adet günüm heray yaklaştıgında düşünmeden duramıyorum🤲❤️
Zehracrn Gkce18 her geciktiğim gün bir test yaptım diyebilirim. 12. Gün pozitifi gördüm ya da 13 tam hatırlamıyorum geç yumurtlama olduğunu söyledi doktor
dika Gkce18 evet öyle canım bana burada 6 günde yükselmez benim ki 0 çıkmıştı ve Allah’ıma bin şükür Rabbime tevekkül ettim yükseldi ve şuan 2 aylığız