Bubu_ Dün kan verdim beta 25163.0 gösteriyor bu değer kaç haftayı gösteriyor acaba internette sonuca ulaşamadım ☺️
Bubu_ reyhan_t hesaplamalara göre bebek 5 diğer hesaba göre 6 haftalık çıkıyor henüz doktora gitmedim 8 olmasını bekliyorum hcg değerine göre de hesaplamaya çalıştım başaramadım 😁
reyhan_t Bubu_ hesaplamalara göre 5 derken? 😄Son adet tarihine göre 6 haftalıksınız evet. Hcg’ye göre hesaplamaya çalışmayın o kişiden kişiye değişir çünkü haftayla ilgili bilgi vermez
heleeen Bende pazartesi kan vermiştim 5924.80 çıktı son adet tarihim 17 mayıs ona göre 5 haftalık çıkıyor ama doktor 3 haftalıkta olabilir dedi kesin olarak ultrasonda belli olur🤗
USER1111 Kara22 Merhaba benim son adet tarihim 8 Temmuz 21 temmuzda korunmasız oldu doktor hamilesin dedi fakat kaç haftalık vs demedi cuma randevum var kese gözükür mü ve kaç haftalıktır sizde ilk gebelik ve tecrübesizim
Kara22 USER1111 merhaba 😊😊😊 8 temmuz baz alınır ve 5 haftalık olabilir bunu muayene ultrason daha net doğrular haftaya giderseniz kese ve bebek gorulebilir
USER1111 Kara22 16sında gel dedi doktor cuma günü randevu var ultrason da gözükebilir mi yada daha yeni mi
Kara22 USER1111 gozukebilir tabiki ama daha çok minik olduğu için belki gözden kaçabilir ama bazı kişilerde görülüyor 😊😊 inşallah görürsünüz
USER1111 Kara22 Yaa inşallah çok teşekkür ederim ilk gebelik tecrübesizlik ve heyecan var oldukça peki beta için yarın kan versem mi cuma günü randevum var o gün içinde ister mi kan ben önce davranayım diyorum en azından bilirim değeri
Kara22 USER1111 cuma günü verin bidahs git gel yapmazsiniz gittiginizde verin hemen sizin sıranızı gelene kadar muayene olana kadar zaten sonuç çıkar