Booksandcats 27+6yım artık hiç enerjim kalmadı geceleri uyuyamıyorum doğru düzgün çok çabuk yorulmaya başladım sizler ne durumdasınız 🤭🥰 beklenen doğum tarihiniz ne
gocebeanne Booksandcats 23+4 sürekli uykum var gece rahat uyuyamadığımdan mı nedir 🤷🏻♀️ bir de göbeğim taş gibi
Ummuhnm Booksandcats 29+5 oldum bende halsizlik ve uykum geliyor gündüzleri gece de yatamıyorum 🥲 sagljkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah kızlar 🤲
Tugcev Booksandcats gece uykusu bana da yok 😂 sağıma dönemiyorum soluma dönemiyorum 😂 bebişte hareketli maşallah gecesi gündüzü yok 😂
Kardelen120o Booksandcats 29 +6 günluk olduk bizde sancilarım ağrılarım var 3 gündür yarin kontrole gidicem korkutuyo bu ağrılar sancılar beni
Booksandcats gocebeanne benim de sürekli uykum var 😅 göbeğim de bazen çok sert oluyor bazen de tamamen yağ göbeği gibi yumuşacık anlamadım valla 😅
Booksandcats Tugcev ay evet 2 gündür bi işler karıştırıyordu içerde aşırı bi çalışma vardı bugün biraz sakin geçti yoruldu uyuyor heralde 🤣
Booksandcats Damla-1 bu haftalarda ara sıra doğuma hazırlık çalışmaları yapabilirmiş vücudumuz öyle dedi doktorum siz yine de çok sık olursa bir doktora görünün ama 🥰
Damla-1 Booksandcats yarın gideceğim inşallah canım kontrole Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏
Busrafath Booksandcats 28+2 yim ve Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna taşındım bugün. Sürünüyorum dersem tarif etmiş olurum ksksksks
Booksandcats Busrafath ayy rabbim kolaylık versin inşallah ben kendimi hayal bile edemedim taşınırken 🙈