littlechick Mustela hariç içeriğii temiz bebek losyonu önerisi istiyorum. Küvezde ki bebeğime kullanacağım 🥹
Angel161023 littlechick bebek losyomunda Nivea baby’nin losyonundan şaşmam benim bebekliğimdede annem hep bana kullanırmış pamuk gibi yapıyor hala daha kendimde bile kullanırım 😁
melekmi22 littlechick ıncia markasına bakabilirsiniz ben sprey formda masaj yaği aldım losyon niyetine
myavocado littlechick tecrübem yok ama acaba hazır ürünlerden değil de hindistan cevizi yağı, veya zeytinyağı gibi doğal katkısız bir şey kullanılabilir mi ? Tabi bilgim yok doktora danışmak lazım
Angel161023 littlechick araştırabilirsin, içeriği kötü olan birşeyi hem kendim hem bebeğime kullanmam ben çünkü 😂 belki benim hoşuma giden senin hoşuna gitmeyebilir onun için senin araştırman önemli ❤️ ben öneride bulanabilirim sadece ❤️
littlechick Angel161023 haklısın canım. Biraz hassasım bu konuda bebeğim küvezde olduğu için dikkat etmem gerekiyor
Evhamlikurabiyeanne Kuzum intagramda Prema Sundari adli hesabi takip et her bebek ürününün temiz iceriklisini paylasiyor kendisi biyolog
Ummuarbc littlechick canım bebisin durumu nasıl rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi kaç kilo doğmuştu bende 28 haftalığim benim de kasılmalarım var ama nst de sancı falan çıkmadı
littlechick Ummuarbc doktorunuz açıklık kontrolü vs yaptı mı. Rahim ağzında yumuşama ya da serviks uzunluğunda kısalma varmı
littlechick Hulo2105 entübe hala canım belli değil şuan ne kadar kalacağı. Makineden ayırmaya çalışıyolar ama henüz hazır değilmiş buna