Maviss718 24 haftalığım Doktor aşağıda taşıdığımı söyledi kasıklarımdaymış böyle olupta zamanında doğum yapan oldumu ne zaman doğum yaptınız
Angel161023 Maviss718 bu erken doğum riski taşımaz cnm korkma aksine iyi birşey, benim bebeğimde en başından beri baş aşşa duruyor ❤️ 35. Haftadayız bir riskimiz yok doktorunuz size erken doğum riskiniz var dedi mi ?
Mhtpdrmz06 Maviss718 dikkat et canım agır kaldırma benim annemde 3kardeşiz 3 müzde de aynı şeyi söylemiş doktor. Ablam erken doğmuş 7 aylıkken ama kardeşimle ben zamanında doğmusuz
Maviss718 Angel161023 çocuk aşağıda dedi canım kasıklarında amuda kalkmış dedi ağır iş yapna felan dedi zaten yapmıyorum ama kafaya taktımm yinede korktum 😌 umarım bende o günleri görürüm
Angel161023 Maviss718 görürsün görürsün hiç korkma, ağır iş yapma kendini yorma yeter, ben kendimi yorduğum zamanlar geceleri sancıdan uyuyamam mesela belime kasıklarıma Ağrı vurur 15/20 dk dan fazla ayakta kalma yeter ❤️
Angel161023 Maviss718 hem olası bi erken doğum riskin olsa doktorun seni uyarır, yatışa alır ciğer geliştirici iğneler vurur fitil verir ❤️