55selin_ Kızlar bugün regl günüm ama olmadım test aldım eczaneden bı tek artı Med marka vardı yakınlarda başka eczanede yoktu mecbur aldım sizce dogrumudur ya
yasemincicekkk 55selin_ şimdi ben gebeliğimi bunla öğrendim diyecekler gelecek onların denk gelmiştir , bana kesinlikle çok defa yalancı çizgi çıkardı
gayesblog 55selin_ ona para vereceğinize kan testi yaptırsanız direk net sonuç alırsınız daha iyi olurdu sizin için. Kanda direk çıkıyor o testler de ilk zamanlar çıkmayada bilir. Boşu boşuna para veriliyor bence çok gereksiz. Bugün kan verseniz yarın sonucunuz çıkar mis gibi
Mom6535 55selin_ vallahi bende bugün beş tane artımed yaptım hepsinde silik azcık görülüyor adette olmadım kan vericem inşallah sende ver inşallah vardır yalancı pozitif çıkardığını söylüyorlar ama bende gebe olmadagımda yapınca hıc pozitif sonuç almadım net negatif oluyordu hep
Zeynepp29 55selin_ hamileliğimi onunla öğrendim. İki tane almıştı eşim ikisini de yaptım pozitif çıktı. Sonra eşim o iyi değil yanlış sonuç veriyormuş dedi başka bir marka aldırdım onda da pozitif çıktı, sonra da kan testinde :) doğru sonuçta veriyor yani ❤️
fairytale_ 55selin_ canım yarın alma şansın varsa erken gebelik testlerinden al burda silik cıktıysa orda daha net gorursun yada direk kan tahlili veripte öğrenebilirsin 🥰hayırlısı olsun simdiden
_Mother_ 55selin_ bu testte pembelik var bende bu marka da sorun yaşamadım ama burda yaşayanları gördük umarım pozitif sonuç alırsın
Dilek_04 55selin_ Yani var gibi gözüküyor ama ben bu testi iki defa yaptım iki defada böyle çıkmıştı ama hamile değildim adet olmuştum o yüzden ben pek inanmıyorum inşallah sizinki doğrudur . Ya başka testle tekrar yapın yada direk kan verin . Hakınızda hayırlısı .Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
sutlukahve_ 55selin_ bende böyle öğrendim hamilelegimi ama dediğim gibi bu markada çok gördük burda yalancı pozitifi o yüzden var diyemiyorum başka markayla dene yada direk kan ver inşallah vardır
fairytale_ Mom6535 hayırlısı olsun canım hakkında inşAlllah hepsinde aynı cıktıyaa ilk zamanlarindir o zamann direk kan tahlili ver bence🥰
Mom6535 fairytale_ öyle yapıcam biraz daha geçsin saat eşim gelince acile gidicem bulunduğum yerdeki hastane ne zaman gitsem yaptı yapmayız demedi inşallah yine yaparlar
fairytale_ Mom6535 bizedee haber ver hayırlı sonuçlarını 😍😍hamilelerin duası kabul olur derler sana bol bol dua edicemm😍🥰
Mom6535 fairytale_ inşallah güven olmuyor insan güvenemiyor inşallah yanıltmaz çok teşekkür ederim guncelliycem bakalım