iremd-1798 B-urcu6 36+2 de gittim 2750 dedi aynıyız. Bence normal doktor bana haftasına göre gelişimi iyi dedi ❤️
YeniGelinMeselesi B-urcu6 36da 2850 di 37de 3490 dendi 38+5te 3900 oldu 2 gün önce yani bu haftalarda çok kilo alıyorlar bence dikkat edin şekerli hamurlu işler çok yemeyin derim sonra benim gibi nasl doğurcam diye düşünürsünüz😂😂😁
B-urcu6 YeniGelinMeselesi benim de önden gidiyormus bebek haftalarina göre bir de normal doğum olucak haftasi dolana kadar 3 üstü olur galiba ben cok karpuz yedim o kilo yapti ama aclik sekerim falan normal cikti basta doktor bana da meyveyi azalt demisti
YeniGelinMeselesi B-urcu6 olabilir şekerli meyveler kilo aldırıyormuş bebeğe bende çok meyve yedim ondan galiba tombik oldu🤣😂
YeniGelinMeselesi O-zge_1234 havalar ısındığından beri hep meyve yiyorum kayısı kiraz özellikle haftada 2 kilo falan yiyordum ama bebeğe bu kadar yarıcağını düşünmemiştim şimdi yemiyorum 😅😁 ekstra bişi yemedim ki eşimle ikimizde iriyiz genetikmiş🙃
B-urcu6 O-zge_1234 ben karpuz kiraz cok yedim bu kiloyu bebek 15 günde almis memlekete gitmistik en doğalindan gorunce dayanamadim
elif475475 B-urcu6 bana 37+6 da 2950 demişlerdi 3200 doğdu aynı gün. Pek gramajlara takılmayın çünkü sonuç baya yanıltıcı olabiliyor 🙃