Cimenn1223 Anneler kredi kartim basımda QR kullanicam ama onun icinde sanal kart açılmasi gerekiyorms hemen açılır mı sanal kart yoksa normal kart gbi bir kac gün sonra mı açılır?
Civciv53 Cimenn1223 online bankacılığından hemen açabiliyorsun canım ana menüden kartlarıma girersen ordan yapabilirsin
gayesblog Cimenn1223 uygulama üzerinden açabiliyorsunuz. Müşteri temsilcisini falan aramanıza gerek yok. Google a yazın bankanızı ve sanal kart diye yönlendirir sizi uygulama üzerinden ilerlersiniz.
Rabiul Cimenn1223 sanal kart açılmasını ilk defa duydum ben açmadım kredi kartımda da banka kartımda da evde unuttuğum zaman qr ile ödeme yapıyorum para çekme yapıyorum sanal kartım da yok
Cimenn1223 gayesblog çok sevindim kuzum buna cok teşekkür ederim QR şeklinde kullana bilirmiyim sanal karti
Cimenn1223 Rabiul çekim yapamiyorm red veriyor bankayi aradm sanal kart gerekiyor sistemde sorun var dedi ariyorm bi kart basımda diyor bi kuruyede diyor
Rabiul Cimenn1223 aa kart daha gelmediyse açılmadığı için öyle diyordur canım Online olarak kullanabilirsin kartı ama qr olarak kullanamazsın markette vs.
Rabiul Cimenn1223 onu bilemem canım bankacı değilim 🙈 sanal karttan bahsetmiyorum bende mesela trendyolun QNB kartı var bankamatğe takmadığım için marketlerde vs kullanamıyorum ama Online olarak kullanabiliyorum