39+3 günlüğüz ve sıfır sancı doktorum doğum için sancını bekliyoruz dedi benimde aksi gibi hiç ama hiç sancım yok acaba evin şeklini şemalini falan mı değiştirsem eğil kalk yapsam işe yarar mı acaba dışarı çıkıp yürüyüş yapayım diyorum ama acı bir soğuk var yürüyemem de 🙄
    mrshavva kasılma falan da mı yok bende 39 haftalığım sancım YOk ama kasılmalarım var bende gelsin artık istiyorum bugün dip köşe bucak evi temizledim şimdi biraz ağrım var karnımda uzandım dinleniyorum bakalım ne olacak. 😆
    mrshavva her iki gune temizliyorum banami demiyor bizim kiz yuruyus cok aciyormus dedigin gibi hava soguk insan biyere cikmak istemiyorum Allah yardmcmz olsn bende 38.3 um 😊
      mrshavva canım enerjini sakın ev işine harcama eğer dogumun başlarsa ıkınmaya gücün kalmaz dogumu başlatmak için eger zamanı dolmuş ve başlamıyorsa gögüs ucunuzla oynayın sıcak duş alın merdiven cıkın ve cinsel aktivitede bulunun diyor uzmanlar 👍🏻😊 hayırla saglıkla gelsin bebeğin inşallah
      Makbuss canım ev temizliğini bırak normal doğum olacaksa enerjini temizliğe harcama dogumda cok ihtiyacın olacak enerjiye 👍🏻☺️ Saglıkla gelsin bebeğin inşallah
        Ozgecht esimde oyle diyor ayakta dogurcaksin diye ama napim hareket olsn diye iste evde dolaniyorm bende artik zamana biraksm iyi olck zaten fayda da etmiyor saoksn cnm guzl dilegin icin 😊
        Oldum çatı muayenesini pazartesi günü ama açılma yok ne yazık ki o yüzden ev işi yapayım işe yarar belki diye düşündüm 🧐 eşim ilişki konusuna hiç yanaşmıyor birşey olur diye 😑 doktor son 4 gün dedi de sıkıldım artık doğsun kokusunu içime çekeyim diyorum 🥰