aysedagnur İlk doğumum olucak korkuyorum sezeryan belden uyuşturacaklar kaygılarım var paniğim tuttu başım dönüyor 2 gün var doğuma öneri yada güzel doğum hikayeleri duymaya ihtiyacım var tavsiyelere de açığım çok heyecanlıyım
Myrtle aysedagnur 7 hafta once spinal sezeryan oldum. Ne damar yolu acmak ne belden uyusturmak hic biri agrimadi cok sukur. Dogum esnasinda cekistirmeleri hissediyorsun ama aci olarak degil. Tek zorlugu ameliyathane soguktu cok usudum bu kadar usuyecegimi tahmin etmedim. Odaya cikinca karisik hosaf, bol kahve rezene tukettim. Bitter cikolata yedim. Hepsini evden hazir goturmustum. Yuruyus tuvalete cikma gaz cikarma hepsi kolaydi. Tabi agri hissediyorsun ama dayanilmayacak gibi degil. 2 saatte 1 yurudum yurudukce gaz cikti. Eve geldim 1 haftaya her isimi kolayca yapar hale geldim. İnsallah kolay gecer sureciniz, pozitif hikayeleri okudum gitmeden 0 korku 0 panik. Yoksa cok aglak biriydim gulerek girdim ☺️
Zilan_Drsn aysedagnur canım hiç korkma Bnmde ilk gebeliğimdi 23 gün oldu doğum yaplı bnde çok korkuyordum doğum yaklaştıkça aklımda doğum dan başka bişey yoktu hep araştırıyordum doğum hikayeleri fln okuyordum vala doğuma korkuylan girdim ama hiç çıkmak istemedim😂yani iğne vs hiç acıtmadı doktorum sadece kendimi serbest rahat bırakmamı istedi ve yaptılar bu kadarmıydı dedim evet bu kadar dı dedi sonrasında da sohbet muhabet bi baktım bebek yanımda temasta bulunduk dikiş fkn derken nasıl geçtiğini anlıyamadjm bile sadece tansiyonum düşüyordu oda yani ister istemez oluuyor ilaç yaptılar uykum geldi ama uyumadım omuzuma biraz ağrı girdi masaj yaptılar geçti yanı sonrasında da ağrım vs hiç olmadı ztn ağrı kesici vuruyorlar bol bol yürü bn yürüyüş yapıyordum eşim yanımda kaldı hiç yardıma ihtiyaç duymadım kendim tuvalete gidip geliyordum bebeğime bakıyordum desteksiz yürüyordumtyürüyordum
Fasulyeninhikayesi aysedagnur benimde cuma gunu 3. Sezaryenim olacak hepsi birbirinden farklıydı ama suna odaklan bebegime kavusacagim mutluyum die gerisi bi sekilde oluyor bebim 3. Olmasina ragmen icimde korku var ama ona kavusmak herseye bedel 🤲🏻🤰🏻🌸
Dlk1616 aysedagnur cuma günü ikinci sezaryen olucak ilkte heycanlanmistim sakinleştirici verdiler uyandığımda herşey bitmişti ağrı acı tabi olucak bunuda atlatmak senin elinde yavaş yavaşta olsa yürü büyük tuvalet önemli katı şeyler yeme sütun hemen gelir yafa gelmez sıkıntı etme herşey zmanla rayina oturucak.. bakma bende korkuyorum ama içerde kalıcak halı yok 😂
DeryArenn Aynı duygular icindeyiz sezaryen doğum videosu izlemiştim izlemez olaydım kendi kendimi korkuttum😀
aysedagnur Myrtle ayy inşallah benimde böyle güzel geçer dua edin lütfen bebeğinizde hayırlı olsun bu arada 💞
Seldahilal aysedagnur off benimde ilk gebelik ve yarın sezeryan olucak bütün duygular birbirine karışık bende de 😂🤭🤭
Pinaargunes aysedagnur benim de ilk gebeliğim ve ilk ameliyat deneyimim olucak aşırı panik korku kaygı stres hiç düzgün bişey yok hep kötü düşünüyorum 😂 İnşallah su gibi geçer hepimizin sağlıcakla kavuşup bu muydu stres yaptigimiz demek nasip olsun hiç bişey hissetmeden bitiversin cidden kendi kendimize stressten yaşlandik😌
Caginyagizmom Sezeryan şu hayattaki en büyük lüksümüz kızlar , ilk oğlumda ben istemiştim iyiki diyorum hala , göz açıp kapatıncaya kadar geçicek herşey , hemde mis gibi bağırma inleme olmadan. 2 günde sonrası için ufak bi acı çekersiniz ama sonra herşey mis.