ikitosbikannesi_ Kızlar benim iki bebeğimde de ultrasonda denilen kiloda doğmadı sizlerinde mi öyle. Oğlumda 4 kilo dendi ondan aldılar sezeryana 3450 doğdu, kızımda 3350 dediler 2850 doğdu.
snowglobe ikitosbikannesi_ Normal sizin yine yakınmış. Zaten kılo + - 400 falan doğar . Benimki normal değildi. 3200 dendi 2400 doğdu
teachervera ikitosbikannesi_ Acil ameliyata alındığım gece gündüz kontrol vardı 3250 demişti 3250 doğdu o konuda doktorm hiçbir gebesinde şaşmıyo
Razismom Yalnız bebeğe bu kadar çok kilo aldırmanız isteği niye var.. Ki zaten 2500 gr da olsun 4000 de olsun sağlıklı olan değerler… Doğduktan sonra kilo alması daha iyi, anca doğumu zorlar zaten
Mervealya1992 Razismom 3500 4000 kgde sezeryanı tavsıye edıyorlar ouusden onemlı kılo sonra bebel kucuk cokıyor boşa sezeryan oluyorsun
ikitosbikannesi_ Razismom kilolu doğmuş olmasını istemekten ziyade ilkinde sezeryan olmak zorunda kaldım. Yani belirleyici olmadığı İçin
bebemvebenn ikitosbikannesi_ öyle malesef normal doğum düşünüyorsan fazla bebek kilo almaasn dedi doktorum hep kendisini dinledim. Kızım 3900 du en son gitttgimde de 3500 su kilosu artmış dedi normal doğum sakıncalı yapamabilirsin dedi bana neyse sancım olmadığı halde iç sancım vardı ama ben birşey hissetmiyordum. Suni sancı verildi doğuma alındım kızım dogdu 3100 gram 😂🤦🏻♀️yani nerdeyse 1 kg fark var çok sinir olmuştum 250 300 gram yalnslk olabilir demişti ama 800 gram nedir ya birde özel hastane olacak.