gayesblog numix geceleri kasılma kramp vs yaşıyor musunuz acaba ? Sağ taraf sol taraf 🙂 Alkar göbekler çıktı :)
numix 18+5′ten selamlar🌸 çıktıı ve kıyafetlerim olmuyor s beden birisi olarak m bedene geçiş yapmış bulunmaktayım😂
Alkar numix merhaba ☀️ ah ne güzel göbek çıkınca insan mutlu oluyor benim daha çıkmadı 😔 hareketlerini hissetmeye başladınız mı acaba
numix Alkar Benim 14. haftada falan çıkmaya başladı şuan dışarıdan belli oluyor sanırım vücut yapısı ile ilgili. 🥰 Hayır hissetmiyorum ve deli gibi hissetmeyi bekliyorum. İlk gebelikte 20-21. haftada hissediliyor diyorlar 🤭
numix gayesblog Sadece bazen göbeğim sertleşiyor gibi hissediyorum 1-2 dakika sonra geçiyor. Kramp gibi değil de sertleşme gibi
gayesblog Serpogrtm bende de oluyor sürekli değil ama arada endişelendiyor. Haftaya muayenem var bakalım magnezyuma başlatır muhtemelen
Serpogrtm gayesblog benim düşük tehlikem vardi gecti ama bu kasilmalar vs olunca korkuyor insan ister istemez
skulentizm 18+5’ten selamlar 🌸 ben de çok ödem var masabaşı işte çalıştığım için gün boyu ayaklarım şişiyor. Karnım çok belli artık çok önceden çıkmıştı zaten😅 hareketleri henüz hissedemiyorum