umycnr94 Kızlar hamileliğimin başından beri kız olrsa umay erkek olrsa Uras dye dusunmustum kızım olcak Allah’ın izniyle 🌼 Umay ismi çok hoşuma gdyor sizce nasıl fikir almak istedim
Sedef21 umycnr94 kızım olsaydı bende Umay istiyordum nasip olmadı düşük yaptım çok hoşuma gidiyor oldukçada popüler bir isim Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah 🤲🏻
Galya15 umycnr94 Umay ismini bizde çok istedik ama araştırma yapınca umaylar çabuk hastalanan be ömrü kısa kişiler denk geldi hep o yüzden vazgeçtik :(
BusraaZeynep numix Türk mitolojisinde tanrıça yok sadece ruhlar var kutsal ruhlar Umay ana da bunlardan birisi doğru bilgi yayalım lütfen 🙏🏻
BusraaZeynep numix tanrıça vs yok ruhlar var bizim mitolojimizde . Üniversitede derslerde de işledik.
Esum48 umycnr94 ben de Umay koycam canim. Ve isim analizine baktigimda sessiz sakin karakterler oldugunu bulmustum. Saglicakla dunyaya gelsin Umay kuşlar 🥰
umycnr94 Esum48 amin canım sağlıkla kucagmza alalım insllh herkese sağlıklı huzurlu hamilelik dilerim teskkr ederim yorumlarınız icin