TubaY- Kızlar 30 haftalık hamileyim. Aylık kontrolüm geldi ama sigortam 2 hak kaldı ne zaman gitmem uygun olur bilmiyorum. Siz sürekli gittiniz mi son aylarda kaç kere çağırıyorlar?süreç nasıl ilerleyecek
Fatoss-16 TubaY- özele gidiyorum ayda bir ama çok şükür riskli bir gebelik değil 33. Haftamda gitmiştim 36+5 de gidicem
dhbetul TubaY- 32.haftadan 36ya kadar 2 haftada bir çağırdı. 36dan sonra her hafta kontrol verdi bana
Seyma-10 34 den sonra her hafta çağrılıyor oda zaten kontrol geçer 32 de git bence sonrası büyük ihtimalle doktorun o şekil yapar bana 32 de 34 de gel sonra bir haftaya indircem dedi
TubaY- Seyma-10 haftalık çağırınca ücret oluyor mu acaba ya özeller çok pahalı sigortam da hakkım bitti acaba doktor çağırırsa ücret yansır mı
dhbetul TubaY- 10 gün içerisinde gittiğiniz zaman ücret ödemiyorsunuz yasal olarak böyle. Yani bir ödeyip bi ödemiyorsunuz
Hlimee TubaY- 32 hafta çalışabilir raporu için ve Nst ilk girdim 37 hafta da çalışamaz raporu için 38 haftam da doktor değiştirdim o yüzden gittim çatı muayenesi yaptırdım 39+3 gün olunca cuma günü gideceğim doğumu konuşmak için