Hatice5258 Hanımlar bikini bölgesinde kararma yaşıyorum ve rahatsız edici bi durum. Sosyal medyalar da kremler falan çıkıyor karşıma ama güvenilir mi bilemiyorum. Ne yapsam kararma geçer bir bilginiz varmı?
Edaa01 Hatice5258 bende de var ne yazıkki bende rahatsız oluyorum bu durumdan ama cogu kişi bana hamilelikten diyor bakalim 36 haftalıktan cıkmak üzereyim dogum yaptigimda inşallah gecer diye umuyorum bekliyorum bende cok yerde kremler serumlar gördüm ama hamileyim diye kullanamıyorum gördüm ki gecmiyor dogumdan sonra araştırıp almayı düşünüyorum
Kahvemsi-05 Hatice5258 hormon artışından dolayı kafanıza takmayın şuan benimde böyle bikini koltuk altım cilt ton rengimde aynı şekil, birgün açık birgün koyu psikolojim etkilendi. Hormonlar doğumdan Sonra düzene binince düzelir inşallah
mel1304tew Kremler falan boş. En iyisi epilasyon yaptırmadıysanız onu yaptırın, çünkü ağda ve jilet de buna bir sebep. sonra bi doktor kliniğine gidip muayene olun. Lazer tedavileri ve mezoterapilerle olur ancak diğer şeylere boşuna para harcamayın.
gayesblog mel1304tew yıllardır epilasyon yaptırıyorum ve aynı şikayet bende de var. Alakası yok yani epilasyonda yapıyor. Yakıyor teni buz lazer cart curtta deseler biraz cilt yapısıyla alakalı
Hatice5258 Ugurhilal bekarken beyaz değildi pembe mı derler kırmızı mı öyleydi o zaman da jilet kullanıyordum. Şimdi de hamile kaldım kömüre döndü. Inşallah geçer teşekkür ederim
Hatice5258 gayesblog çok rahatsız edici bi durum gerçekten neredeyse makyaj yapmayan biriyim ama sırf sinirim bozuldu diye görünmeyen yer olmasına rağmen oraya fondöten kapatıcı sürecem az kaldı.☺️🥴
gayesblog Hatice5258 aa yok hamile iseniz özellikle kozmetik ürünler sürmeyin o bölgenize. Enfeksiyon kapar. Hem kapalı alan olduğu için de kararma yapıyor zaten hava almıyor
Booksandcats Allah affetsin gebelikte kuru üzüme döndü benimki kapkara oldu inşallah geçer doğum yapınca başka da bi çözümü varsa da ben bilmiyorum
gozdexx Hatice5258 bende genital dışında koltuk altı kararması da oldu askılı giymeye utanıyorum şuan inşallah doğumdan sonra düzelir yoksa sıkıntı büyük
Hatice5258 gozdexx Bende de durum aynı malesef hadi bikini bölgesi neyse de koltuk altı da hamilelikten kararır mı ya ne tuhaf bişeymiş hamilelik insana mutasyon geçirtiyor.