Yaso2110 Bugün sabah kanama ile hastaneye geldim suyum sızıyormuş açıklık 6 cm sancılarım da var dua eder misiniz🙏🏻🙂
YeniGelinMeselesi Yaso2110 maşallah rabbim kolaylıkla hayırlısıyla kavuştursun evladına bir avazda inşallah canım🙏🏼🥰 Açılmayı hiç hissetmedin mi böyle aşağı baskı cız cız yanma hissi falan aynı gündeyiz de merak ettim 🫠
Yaso2110 YeniGelinMeselesi suyum sızıyormuş doğuma biraz müdahale ettiler 21.50 de doğdu 🥹 Rabbim herkese nasip etsin
YeniGelinMeselesi Yaso2110 bendeiç çamaşırımda ıslaklık görüyorum bi kaç gündür ama hep değil aklıma geliyor summu sızıyor diye ama doktor normal dedi off doğursaydık hayırlısıyla bi stresten bişey olcak korkusundan saçıma ak düştü vallahi😮💨🥲 aminn🤲🏻
Yaso2110 YeniGelinMeselesi bir avazda gelsin son günler bende çok endişeliydim sizin gibi. çarş sabahı suyun sızıyor bugün doğum olmalı dedi 21.49 da kucağımdaydı size daha rhatı güzeli nasip olsun inşallah
YeniGelinMeselesi Yaso2110 maşallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım Allah razı olsun 🤲🏻🌸