Busetasm SenHepMercimekOlarakKalacaksin mavi 😍🌸 24 haftalığız kızım olcak adını mavi koyucaz nasipse 🙏
2024_kmr Ya bu isimler ne ya 😬😬 ne oldu biizm normal isimlere hep anlamları yok cennette bir damla bir taş ağaç ay kızıma isim koyacam gözlerim kanıyor bazen isimlerden ne oldu Ayşe Fatmaya arkadaşım asetat koymuştu neden ,😀😀😀😀😀 sağlıkla gelsinler inşallah
SenHepMercimekOlarakKalacaksin 2024_kmr yazdigim isimlerin hepsinin anlami var. Zevk meselesi siz ayse fatma koyarsiniz ben ilay ya da mavi koyarim. Ben eski tip isimleri pek sevmiyorum. Sevene saygi duyarim.
Meral_56 2024_kmr Bazi isimler konusunda haklısınız anlamı yanlış cennetle bağlantılı bir çok isim türedi…ama bu başlıktaki isimler onlardan degil. Cok tatli ve en önemlisi anlami guzel ve dogru isimler…Ayrica gençler artık klasik isimleri beğenmiyor nüfusta çalisan bir arkadaşım var. isim degistirmeye gelen bir çok genç olduğunu söylüyor hepsi modern isimler seciyor kendilerine. Evet ayse fatma da guzel isimler kotu degil ama ben cağa ayak uydurmak gerekiyor diye düşünüyorum cocuk açısından.