Bir_nazenin01 Bat 7 temmuz kızlar 22- 23-24-25 haziran değerlendirme oldu bakalım ne olacak özellikle şartlamadım kendimi bu ay ve kesinlikle günüm geçmeden test yapmamaya karar verdim inşallah gönlümüzden geçenler olur 🥲🤲🏻🌸🤍
DENIZ_55 Bir_nazenin01 hayırlısi olsun hakkımızda inşallah benimde 5 temmuz adet tarihim günüm geçerse test yaparim yoksa yapmam üzülüp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Cnsgumus Bir_nazenin01 bu ay güzel haberi bekliyorum sendenn nazenin bende bu ay denedim ama bakalım benim bat 13 temmuz daha değerlendiririm
Cnsgumus Bir_nazenin01 femometer uygulamasını kullanıyor musun ben burda birinden görüp indirmiştim ama benim yumurtlama tarihim 29 hazirandı sonra ben belirti vs ekledikçe örnek veriyorum akıntı şişkinlik falan yumurtlama tarihim 24 haziran oldu nasıl değişti anlamadım ben
Smbemdy Bir_nazenin01 bat 11 temmuz 23 25 degerlendirdim bugun ovulasyon aldim gun asiri deneyecegim nasipse yumurtlamaya kadar..
Bir_nazenin01 Cnsgumus yaa flo kullanıyorum bende öyle belirti ekleyince değişti mi hiç dikkat etmedim ama doğru olabilir
Sevgi2023 Bat 6 test yapdim dayanamadim ama testlere guvenim yok sevinemiyorum o yuzden zorda olsa beklemek😐
Kivircik01 Bir_nazenin01 benim 10 Temmuz , yumurtlama günü değerlendiremedik ama bi gün önce değerlendirdik kısmet inşallah olur isteyen herkesin 🙏🏻